The New Black

149,75  m/Moms
( 119,80  u/Moms )
ekskl. levering
The New Black er en ægte lakrids likør, der er lavet på Trolden Bryghus' egen rom, kun tilsat melasse og engelsk lakrids. Er du til Rom og Lakrids vil du finde din nye kærlighed her.
Størrelse: 50 cl., Alkohol (%): 25.00
Vægt: 1,2
Lager: Ikke på lager
Log ind her for at købe
The New Black er en ægte lakrids likør, der er lavet på Trolden Bryghus' egen rom, kun tilsat melasse og engelsk lakrids. Er du til Rom og Lakrids vil du finde din nye kærlighed her.
Som alt andet hos Trolden, er denne likør også lavet i hånden og rommen er destilleret i Troldens egne kedler midt i Kolding.
Smagen er perfekt sødet og fyldig med den engelske lakrids i centrum. Så hvis du er til lakrids, får du ikke en bedre rombaseret lakridslikør. Nydes bedst ved ca. 15-18 grader.
Trolden Bryghus er etableret i 2005, og opkaldt efter Troldhede-Kolding-Vejen Jernbane, der kørte med brunkul fra Troldhede ned over Jylland til Kolding, hvor den smukkeste del af strækningen siges at ligge. Banen lukkede i 1968, men står i manges erindring som et stykke Kolding-historie, som vi på Trolden gerne vil ære.
Trolden Bryghus tager håndværket alvorligt. Alt bliver lavet i hånden. Til forskel fra andre, mere moderne bryggerier sættes der stadig en ære i at producere det bedst mulige produkt, på produktets betingelser.
Siden 2011 har Trolden Distillery været garant for den fineste råsprit til lagring på egetræsfade af den højeste kvalitet. Der benyttes håndbankede pot-stills, der med en volumen på bare 350 liter sikrer en forførende rund og næsten olieret smagsoplevelse.
Land: Danmark
Indhold: Spiritus
Type: Shot
Størrelse: 50 cl.
Alkohol (%): 25.00

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler