PURE SHOTS Passion

149,75  m/Moms
( 119,80  u/Moms )
ekskl. levering

Muligvis Danmarks bedste shots. Ægte håndværk produceret i hjertet af Aarhus, mixed by hand.

Størrelse: 70 cl., Alkohol (%): 16.40
Vægt: 1,5
Lager: På lager
Log ind her for at købe
Ægte håndværk produceret i hjertet af Aarhus, mixed by hand.
Hos PURE Shots er vi dedikerede til god smag og høj kvalitet. Vi er selv en aktiv del af hvert enkelt produkt. Vi udvælger og tester selv alle råvarer for, at finde de reneste og mest velsmagende varianter. Alle PURE Shots produkter designes, tilsmages og finjusteres af os.
Vi mixer selv ingredienserne, brygger og rører selv i gryderne. Hvert eneste batch bliver smagt til, så vi er 100% sikre på, at opretholde vores høje kvalitet. Det er den perfekte kombination af godt håndværk, de bedste ingredienser og PURE Love til den gode smag.
PURE PASSION er lavet af ægte passionsfrugt. De naturlige passionsfrugter laves om til en puré, bestående af al frugternes saft og kraft – uden aromastoffer. Dette giver PURE Passion sin utrolige smag af frisk og lettere syrlig passion og fører tankerne over på sol og sommer.
Mangoen er med til, at give PURE Passion sin utrolige fylde, og balancere de syrlige indspark fra passion. Den ægte mango bidrager med en sødhed som går naturligt i harmoni med passionsfrugten og gør shottet rundt og rig i smagen.
Vodkaen er lavet på 96% finsprit og blandet med Aarhusiansk vand. Denne rene form for sprit er lavet på korn fremfor melasse. Det gør, at spritten smager i harmoni med ingredienserne og ikke overdøver dem og bidrager således også til den rene smag i shottet.
Land: Danmark
Indhold: Spiritus
Type: Vodka Shot
Størrelse: 70 cl.
Alkohol (%): 16.40

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler