PURE SHOTS Lakrids

149,75  m/Moms
( 119,80  u/Moms )
ekskl. levering

Muligvis Danmarks bedste shots. Ægte håndværk produceret i hjertet af Aarhus, mixed by hand.

Størrelse: 70 cl., Alkohol (%): 16.40
Vægt: 1,5
Lager: På lager
Log ind her for at købe
Ægte håndværk produceret i hjertet af Aarhus, mixed by hand.
Hos PURE Shots er vi dedikerede til god smag og høj kvalitet. Vi er selv en aktiv del af hvert enkelt produkt. Vi udvælger og tester selv alle råvarer for, at finde de reneste og mest velsmagende varianter. Alle PURE Shots produkter designes, tilsmages og finjusteres af os.
Vi mixer selv ingredienserne, brygger og rører selv i gryderne. Hvert eneste batch bliver smagt til, så vi er 100% sikre på, at opretholde vores høje kvalitet. Det er den perfekte kombination af godt håndværk, de bedste ingredienser og PURE Love til den gode smag.
PURE LAKRIDS er lavet på ægte lakrids. Lakridsen er specialudvalgt og noget vi selv henter hjem. Roden tørres, ristes og pulveriseret for, at få mest mulig smag ud af den. Det er denne proces der giver den intense smag af en ren og ægte lakrids.
Til lakridsen tilføjes salmiaksalt for, at bryde den søde smag af lakrids og frembringe en harmonisk balanceret smag af saltlakrids som er blød og behagelig at nyde. Dette er den rigtige smag af lakrids som vi kender den når den er bedst.
Vodkaen er lavet på 96% finsprit og blandet med Aarhusiansk vand. Denne rene form for sprit er lavet på korn fremfor melasse. Det gør, at spritten smager i harmoni med ingredienserne og ikke overdøver dem og bidrager således også til den rene smag i shottet.
Land: Danmark
Indhold: Spiritus
Type: Vodka Shot
Størrelse: 70 cl.
Alkohol (%): 16.40

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler