PURE SHOTS Hindbær

149,75  m/Moms
( 119,80  u/Moms )
ekskl. levering

Muligvis Danmarks bedste shots. Ægte håndværk produceret i hjertet af Aarhus, mixed by hand.

Størrelse: 70 cl., Alkohol (%): 16.40
Vægt: 1,5
Lager: På lager
Log ind her for at købe
Ægte håndværk produceret i hjertet af Aarhus, mixed by hand.
Hos PURE Shots er vi dedikerede til god smag og høj kvalitet. Vi er selv en aktiv del af hvert enkelt produkt. Vi udvælger og tester selv alle råvarer for, at finde de reneste og mest velsmagende varianter. Alle PURE Shots produkter designes, tilsmages og finjusteres af os.
Vi mixer selv ingredienserne, brygger og rører selv i gryderne. Hvert eneste batch bliver smagt til, så vi er 100% sikre på, at opretholde vores høje kvalitet. Det er den perfekte kombination af godt håndværk, de bedste ingredienser og PURE Love til den gode smag.
PURE HINDBÆR er lavet på ægte hindbær. PURE hindbær er en utrolig smagsoplevelse af søde skovhindbær. De specialplukkede hindbær fryses lige efter plukningen og sendes til os, hvor de lægges til at trække i vodkaen i to døgn. Dette bevarer de naturlige smagsnuancer og giver en ren og naturlig smag af hindbær.
Der benyttes en speciel type rødvinsrabarber. Denne rabarber giver en dybere rabarbersmag sammen med sin syrlighed og har flere frugt noter. Sammen med hindbærernes naturlige farve, er rabarberen med til, at give PURE Hindbær sin smukke bordeauxrøde farve – helt uden kunstige farvestoffer.
Vodkaen er lavet på 96% finsprit og blandet med Aarhusiansk vand. Denne rene form for sprit er lavet på korn fremfor melasse. Det gør, at spritten smager i harmoni med ingredienserne og ikke overdøver dem og bidrager således også til den rene smag i shottet.
Land: Danmark
Indhold: Spiritus
Type: Vodka Shot
Størrelse: 70 cl.
Alkohol (%): 16.40

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler