Langs Supreme, Blended Scotch Whisky

149,75  m/Moms
( 119,80  u/Moms )
ekskl. levering
En unik blended Scotch whisky med en rund, blød og cremet smag og Glengoyne Single Highland Malt Whisky som et centralt element.

70 cl. 40,0 %

Vægt: 1,35
Lager: På lager
Log ind her for at købe

Langs Supreme, Blended Scotch Whisky

En unik blended Scotch whisky med en rund, blød og cremet smag.
Farve: Smuk mellem gylden farve, med klare rav toner.
Duft:  Fyldig og moden med skønne hints af sherry og malt.
Smag: Ligeledes fyldig, cremet og kompleks med klare toner af malt og moden frugt. Eftersmagen er lang og vedvarende og giver en flot afrunding på en skøn whisky.
Servering: Drik den med et par dråber vand i for at åbne for smagsnuancerne og få den fulde oplevelse.
87 point - Whisky & Rom Magasinet 07-06-2018 “Blended skotsk whisky. En yderst flot duft med orangeskal noter. En rund og ganske behagelig blend med sandkage, vanilje, citrus og korn i smagen. Fyldig og yderst rund.”
5 stjerner - VinAvisen 28-07-2014 “En dejlig og blød whisky med en god og bred smag og en delikat note af vanille. Det er en whisky, mange vil kunne lide.”
Land: Skotland
Område: Highland og Speyside
Indhold: Scotch Whisky
Type: Blended
Alder: N/A
Størrelse: 70 cl.
Alkohol (%): 40,0
Fremstilling: Navnet Lange er et traditionelt, uafhængigt brand, der udover mange anmelders roser kan kalde sig ”Royal Warrant” (kongelig hofleverandør) i 1984. Langs Supreme whisky er en klassisk blanding der inkluderer det fineste af Highland og Speyside malt whisky. Som centralt element er Glengoyne Single Highland Malt Whisky der giver denne blanding dens unikke, bløde og indsmigrende stil og cremede smag.
Producenten: Da de to brødre Gavin og Alexander Lang startede en ny forretning med at lave og sælge deres egen blended whiskyer i 1861, tog de en kæmpe chance. Indtil da havde de kørt en pub sammen med deres far i centrum af Glasgow i mange år, en pub der var berømt for at sælge dramme af områdets højeste kvalitet. Forretningen trivedes, og det førte dem i 1869 til at købe Burnfoot Distillery, i dag kendt som Glengoyne Distillery. Med øget adgang til egen destilleret single malt var brødrene i stand til at perfektionere udvalget af whiskyer, som de lavede ud fra folkets ønsker og smag, deres blends fik derfor stor succes. Arven efter brødrene Langs, at producere rene og smagsfyldte blended whiskyer lever videre og kan smages i hver eneste flaske.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler