Zafra Rom, Master Reserve 21 år, Panama

529,00  m/Moms
( 423,20  u/Moms )
ekskl. levering

21 års Master Reserve er kolonnedestilleret på helt specielle og meget høje destillationsapparater, hvilket helt bevidst gør indtrykket meget "rent" og i perfekt balance.

Størrelse: 70 cl., Alkohol (%): 40.00
Vægt: 1,35
Lager: På lager
Log ind her for at købe

Zafra Rom, Master Reserve 21 år, Panama

21 års Master Reserve er kolonnedestilleret på helt specielle og meget høje destillationsapparater, hvilket helt bevidst gør indtrykket meget "rent" og i perfekt balance.

Lagringen sker på amerikanske egetræsfade brugt til Bourbon i minimum 21 år, og der er altså tale om et blend med "rigtig" 21 års rom, hvilket er helt usædvanligt. Forsigtigt reduceret til 49 % alkohol inden lagringen. Lagret på små Bourbon tønder (210 liter) i kældre i minimum 21 år og herefter blended af Maestro Ronero’en for at opnå en perfekt og ensartet kvalitet. 

I glasset fremstår den mørkgylden med tydeligt præg af alderen og en snert af blomsterflora og masser af blød vanilje og toffee. 

Det er en rom der med sin indsmigrende sødme og kompleksitet gør sig fantastisk til den kræsne romdrikker. Er du også til en god cigar har du her det perfekte match.

Region: Mellemamerika
Land: Panama
Produkttype: Rom
Alder: 21 år
Fremstillet på: Friske sukkerrør
Størrelse: 70 cl.
Alkohol %: 40,00
 
Historien bag Zafra
Zafra er produceret af en traditionsrig producent i Panama. Der er således lagt vægt på håndværk og traditioner i hele processen fra sukkerrør til flasken.
Der gås ikke på kompromis med nogen del af processen.
Zafra betyder "sukkerrørshøst" og det er da også netop friske sukkerrør der indgår til at gøre rom fra Zafra til noget særligt. Skabt af den tidligere Master Ronero fra Havana Club. Der anvendes fortrinsvis kolonnedestillation på helt specielle og meget høje destillationsapparater, hvilket helt bevidst gør indtrykket meget "rent" og i perfekt balance. Lagringen sker på i amerikanske egetræsfade brugt til Bourbon i hele den lovede periode og der er altså tale om et blend med "rigtig" lagring, hvilket er helt usædvanligt.

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler