Ron Millonario, Solera 15 års Reserva Especial

419,75  m/Moms
( 335,80  u/Moms )
ekskl. levering
Ron Millonario vinder som Best of Show 2009 sammen med titlen som Verdens Bedste Premium rom. I kategorien Aged Rum +15 vinder Ron Millonario Solera 15 Reserva Especial som bedste rom, og opnår samtidig så høj en score at rommen også kåres til Best of Show 2009.
Vægt: 1,35
Lager: På lager
Log ind her for at købe

Ron Millonario, Solera 15 års Reserva Especial 70cl. 40% - Peru

Her er vores smagsnoter, og vi har svært ved at skjule begejstringen:

Næse: Brun farin, brændte mandler, vanille, fad, rosin og mørk chokolade.

Smag: Formfuldendt rom sødme, nuanceret og afvekslende. Krydderier, karamelliseret sukker i flot balance. Denne rom får du lyst til at drikke mere af.

Eftersmag: Lang eftersmag, masser af søde og krydrede nuancer. Behagelig afrundet og kompleks. En dram til luksus og fornøjelse.

Ron Millonario vinder som Best of Show 2009 sammen med titlen som Verdens Bedste Premium rom. I kategorien Aged Rum +15 vinder Ron Millonario Solera 15 Reserva Especial som bedste rom, og opnår samtidig så høj en score (da alle dommere bedømte Ron Millonario Solera 15 Reserve Especial til mere end 90 point) at rommen også kåres til Best of Show 2009.

Ron Millonario Solera 15 Reserve Especial vandt også i 2008 titlen som Verdens Bedste Premium Rom 

Den Internationale Rum Festival fandt sted på Ritz, Ybor City, Tampa, USA fra 26. - 27. marts 2009. Denne festival (også kaldet VM for Rom) er den største og mest prestigefyldte rom festival i USA, og dermed i verden. Der er 8 rom dommere som havde til opgave at bedømme mere end 50 forskellige rom mærker. 

Vi har fået bag etiketten oversat, og den lyder som følger:

Dens smag og aroma er frugten af vor jords guddommelige godhed, den jord som engang blev beboet og forarbejdet af vores forfædre; Inkaerne. 

Den er frugten af solens lune stråler, som med hvert et kærtegn, på forunderlig vis, får sukkerrøret til at gro og giver det den styrke, kraft og smag der kun kan nydes i vores rom. 

Den er frugten af det engagement som de hænder der forarbejder den giver, fra sukkerrøret sås til den dedikerede forarbejdning i eksperternes hænder; en proces der hele vejen sikrer en høj kvalitet.

Millonario Solera 15 Reserva rom er lavet af en blanding af sukkerrørshonning og -melasse, omhyggeligt udvalgt og bearbejdet gennem hele gærings-, destillations og forædlingsprocessen, i en kombination af oprindelige og nye teknikker, som kombinerer kunst, videnskab og tradition i denne harmoniske rom.

Dens udvalgte aroma og smag er resultatet af en minutiøs kontrol med rommens ældningsproces i egetræsfade, hvilket kombineret med iblanding af ædel-rom med årene sikrer en forøget kvalitet. 

Ron Millonario Solera 15 Reserva Especial; opdag rommens sande magi.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler