PLANTATION ROM, TRINIDAD VINTAGE 2008

449,00  m/Moms
( 359,20  u/Moms )
ekskl. levering

Plantation Trinidad Old Reserve Vintage 2008 er en let og delikat rom fra Angostura-destilleriet i Trinidad. Her er noterne af tropisk frugt virkelig stillet til skue, og rommen er afrundet af en forsigtig sødme.

Størrelse: 70 cl., Alkohol (%): 42.00
Vægt: 1,35
Lager: På lager
Log ind her for at købe

PLANTATION ROM, TRINIDAD VINTAGE 2008

Plantation Trinidad Old Reserve Vintage 2008 er en let og delikat rom fra Angostura-destilleriet i Trinidad. Her er noterne af tropisk frugt virkelig stillet til skue, og rommen er afrundet af en forsigtig sødme. Efter mere end 10 års lagring i Trinidad, transporteres rommen til Cognac hvor den får en ”finish” på franske egetræsfade.

Farve: Rav.
Duft: Charmerende noter af popcorn, mandler, pærer og citron.
Smagsnoter: Blød og let på tungen, med de samme noter af pære og mandel, som duften. Hints af vanilje og karamel i en mellemlang eftersmag.

Serveringsforslag: Kan nydes rent eller i cocktails.

Maison Ferrand, anført af spiritus-guruen Alexandre Gabriel, er firmaet bag nogle af de mest essentielle cognac, rom og gins i det moderne spirituslandskab. Under paraplyen findes blandt andet Pierre Ferrand Cognac, Plantation Rum og Citadelle Gin, rom under mærket Kaniché og cognac under navnet Claude Chatelier. Desuden produceres en række luksuslikører, hvoraf især deres curaçao har vakt begejstring i cocktailbarer verden over. Firmaet favner bredt, men fælles for hver en dråbe er en urokkelig dedikation til kvalitet.

Maison Ferrand blev skabt med én mission: at bevare Frankrigs gastronomiske skatte. Alexandre har gjort en dyd ud af at ånde liv i gamle og for længst glemte traditioner, og den evigt lærelystne franskmand er blandt andet kendt for at opstøve og opkøbe gamle arkiver fra konkursramte huse, for at lære mere om fortidens produktionsmetoder. Men hos Ferrand forstår man også værdien af fornyelse, og i dag værdsættes innovation lige så højt som tradition. Dette ses tydeligt i mærket Citadelle Gin. At få lov til at destillere gin i Cognac krævede nemlig fem års bureaukratisk kamp mod områdets stædige spiritusgiganter.

Sidenhen har foretagendet bredt sig ud over Frankrigs landegrænser, og i dag er Ferrand måske mest kendt for sin serie af rom. Under navnet Plantation opkøber Alexandre rom fra mange forskellige lande i Caribien og efterlagrer dem i Frankrig på cognac-fade. I serien findes rom til både begynderen og kenderen, til både daiquirien og Glencairn-glasset. Firmaet købte i 2017 Barbados-destilleriet West Indies Rum Distillery, og har nu altså også egen romproduktion helt fra bunden.

Region: Sydamerika
Land: Trinidad
Alder år: 11 (10+1)
Produkttype: Rom
Fremstillet på: Melasse
Flaskestørrelse: 70 cl.
Alkohol %: 42,00

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler