PLANTATION ROM, PERU VINTAGE 2006

479,00  m/Moms
( 383,20  u/Moms )
ekskl. levering

Plantation Peru Vintage 2006 er en 13 år gammel rom fra Destillerías Unídas S.A. beliggende i Perus tørre og golde Chicama Valley. Men mens Chicama-dalen er gold og tør, er rommen det stik modsatte: frodig, saftig og sødmefuld!

Størrelse: 70 cl., Alkohol (%): 43.10
Lager: På lager
Log ind her for at købe

PLANTATION ROM, PERU VINTAGE 2006

Plantation Peru Vintage 2006 er en 13 år gammel rom fra Destillerías Unídas S.A. beliggende i Perus tørre og golde Chicama Valley. Men mens Chicama-dalen er gold og tør, er rommen det stik modsatte: frodig, saftig og sødmefuld! Rommen bruger sine 11 første år på bourbonfade i Peru, og efterlagres så 2 år på cognacfade i Frankrig.

Farve: Rav.
Duft: Betagende duft af modne figner, mango og brændte mandler.
Smagsnoter: Medium fylde med smøragtige noter af vaniljecreme, mango og karamelkrokant.

Serveringsforslag: Bør nydes rent.

Maison Ferrand, anført af spiritus-guruen Alexandre Gabriel, er firmaet bag nogle af de mest essentielle cognac, rom og gins i det moderne spirituslandskab. Under paraplyen findes blandt andet Pierre Ferrand Cognac, Plantation Rum og Citadelle Gin, rom under mærket Kaniché og cognac under navnet Claude Chatelier. Desuden produceres en række luksuslikører, hvoraf især deres curaçao har vakt begejstring i cocktailbarer verden over. Firmaet favner bredt, men fælles for hver en dråbe er en urokkelig dedikation til kvalitet.

Maison Ferrand blev skabt med én mission: at bevare Frankrigs gastronomiske skatte. Alexandre har gjort en dyd ud af at ånde liv i gamle og for længst glemte traditioner, og den evigt lærelystne franskmand er blandt andet kendt for at opstøve og opkøbe gamle arkiver fra konkursramte huse, for at lære mere om fortidens produktionsmetoder. Men hos Ferrand forstår man også værdien af fornyelse, og i dag værdsættes innovation lige så højt som tradition. Dette ses tydeligt i mærket Citadelle Gin. At få lov til at destillere gin i Cognac krævede nemlig fem års bureaukratisk kamp mod områdets stædige spiritusgiganter.

Sidenhen har foretagendet bredt sig ud over Frankrigs landegrænser, og i dag er Ferrand måske mest kendt for sin serie af rom. Under navnet Plantation opkøber Alexandre rom fra mange forskellige lande i Caribien og efterlagrer dem i Frankrig på cognac-fade. I serien findes rom til både begynderen og kenderen, til både daiquirien og Glencairn-glasset. Firmaet købte i 2017 Barbados-destilleriet West Indies Rum Distillery, og har nu altså også egen romproduktion helt fra bunden.

Region: Sydamerika
Land: Peru
Alder: 13 år (11+2)
Produkttype: Rom
Fremstillet på: Melasse
Flaskestørrelse: 70
Alkohol %: 43,10

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler