Moko Rom, Caribbean 6 år

299,00  m/Moms
( 239,20  u/Moms )
ekskl. levering

Moko Caribbean er en blanding af de allerbedste rom fra Trinidad Tobago and Jamiaca. Blended er nøje udvalgt fra de bedste lagrede rom af kældermesteren på Moko.

Størrelse: 70 cl., Alkohol (%): 40.00
Vægt: 1,35
Lager: Ikke på lager
Log ind her for at købe

Moko Rom, Caribbean 6 år

Moko Caribbean er en blanding af de allerbedste rom fra Trinidad Tobago and Jamiaca. Blended er nøje udvalgt fra de bedste lagrede rom af kældermesteren på Moko. Herefter fragtes rommes til Maison Peyrat cognac i Frankrig, hvor den efterlagres på cognacfade i Peyrats dybe kældre.

Duften er karakteriseret ved noter af eksotiske frugter, kokosnød og mandler.

Smagen går igen med en dejlig friskhed og en behagelig sødme, som tydeligt viser lagringen på dobbelt fade.

Region: Caribien
Land: Trinidad/Tobago og Jamaica
Produkttype: Rom
Alder: 6 år (5½ + ½)
Fremstillet på: Melasse
Størrelse: 70 cl.
Alkohol %: 40,00
 
Historien bag Moko
MOKO rom blev startet i 1869 af de 2 brødre fra Bordeaux, Ernest og Maurice Lasserre. Fra starten lagde de vægt på kvalitet I hele processen fra sukkerrør over destilleringen til indpakningen. I starten blev rommen importeret fra Martinique og Jamaica og efterlagret i Frankrig på fade brugt til lagring af cognac. Rommen nød gennem mange år stor succes og modtog priser og medaljer over hele verden, men i 60’erne ophørte produktionen da der ikke kunne findes en arving der ville videreføre produktionen.
 
I 2017 genopstod MOKO rom under ledelse af Philippe Peyrat og børnene Clémence og Edouard. Familien er direkte efterkommere af Ernest Lasserre og bruger deres mangeårige erfaring inden for cognac og vinproduktion til at skabe en rom som igen fokuserer 100% på kvalitet. I den nutidige MOKO rom destilleres og lagres rommen i Panama og efterlagres på cognacfade i de dybe kældre på Maison Peyrat Cognac. En outstanding kompleks rom med en afrundet sødme som absolut hører til i topklassen.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler