Fanø Skibsrom, Havmanden 35 cl.

259,00  m/Moms
( 207,20  u/Moms )
ekskl. levering

Havmanden er en krydret rom med en strejf af sødme. Med en delikat smag af lynghonning og havtorn fra Fanø og Madagaskar vanilje og med en skøn afrundet smag af Jamaicarom.

Størrelse: 35 cl., Alkohol (%): 41.50
Vægt: 0,75
Lager: På lager
Log ind her for at købe

Fanø Skibsrom, Havmanden 35 cl.

Havmanden er en krydret rom med en strejf af sødme. Med en delikat smag af lynghonning og havtorn fra Fanø og Madagaskar vanilje og med en skøn afrundet smag af Jamaicarom. Den gode rom kommer fra Jamaica og er efterlagret på portvinsfade på Fanø.
 
Region: Caribien
Land: Jamaica
Produkttype: Rom
Alder: 3-5 år
Fremstillet på: Melasse
Størrelse: 35 cl.
Alkohol %: 41,50
 
Historien bag Fanø Skibsrom

Historien om FANØ SKIBSROM handler om sejlskibe, de Vestindiske øer, passion for gode råvarer og kvalitet.

Inspirationen til FANØ SKIBSROM starter med fuldriggeren Doris Brodersen blev bygget i Flensborg i 1875 og opkaldt efter rederens hustru. Det blev indregistreret på St. Thomas, Dansk Vestindien, og var således under Dansk flag fra 1875, og sejlede i mange år rom og sukker fra St.Croix, St.Thomas og St.Jan til Flensborg. Her blev rommen fortyndet (verschnitt), krydret og lagret i de mange romhuse og solgt som den berømte Flensborg Rom, hvor hvert romhus havde deres specielle blanding.

Doris Brodersen blev solgt til Fanø i 1890, omrigget til Bark i 1892 og indgik i Fanø's sejlskibsflåde indtil 1908, hvor den blev solgt til Italien. Skibet blev kondemneret på Bermuda i 1913.

Fanøs sejlskibsperiode er historie og rommen bliver nu transporteret i moderne skibe fra Caribien til Fanø. Inspireret af Fanøs sejlskibshistorie og med en kærlighed til rommens smag og historie satte Lars J. Schou sig for at skabe en Caribisk kvalitetsrom. En rom med smagen af varme lande og Vesterhavets brusen.

FANØ SKIBSROM er en Caribisk kvalitetsrom - krydret, lagret og flasket på Fanø. 
En smagsoplevelse, som sender dig fra Fanø til eksotiske himmelstrøg - og tilbage igen.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler