Compagnie des Indes, West Indies blend 8 år

399,00  m/Moms
( 319,20  u/Moms )
ekskl. levering

Compagnie des Indes West Indies er et blend af rom fra Barbados, Panama, Den Dominikanske Republik og Guyana. Rommen er lagret i minimum 8 år på bourbonfade og er hverken tilsat sukker, aromaer eller farve.

Størrelse: 70 cl., Alkohol (%): 40.00
Vægt: 1,35
Lager: På lager
Log ind her for at købe

Compagnie des Indes, West Indies blend 8 år

Compagnie des Indes West Indies er et blend af rom fra Barbados, Panama, Den Dominikanske Republik og Guyana. Rommen er lagret i minimum 8 år på bourbonfade og er hverken tilsat sukker, aromaer, farve eller kølefiltreret. Et elegant romblend som får fylde og styrke fra den pot still-destillerede Barbados-komponent.

Farve: Rav.
Duft: Kandissukker, honning, fersken og krydderier. 
Smagsnoter: Spicy egetræ, melasse, rabarber, vanilje og lakrids. 

Serveringsforslag: Kan nydes rent eller i cocktails

Compagnie des Indes er en såkaldt ”uafhængig aftapper”. Firmaet er startet af franskmanden Florent Beuchet, og henter inspiration fra Det Britiske Ostindiske Kompagni, som i seksten-, sytten- og attenhundredetallet importerede sjældne og eksotiske varer fra hele verden til Europa. På samme måde finder Florent fade fra brokere og destillerier i hele romverdenen – lige fra Florida til Jamaica, Fiji og Indonesien – og tapper dem under brandet Compagnie des Indes.  Mange tappes som ”single casks”, men CDI udgiver også velkomponerede blends.

De sidste par år har resten af Europa skævet misundeligt til Danmark når Florent serverer den årlige batch af eksklusive, danske enkeltfadsaftapninger. Disse er altid tappet i fadstyrke og uden tilsat farve eller sukker – noget, som får tænderne til at løbe i vand på rom nørder verden over! Men man finder dog også mere sødmefulde og easy-drinking rom i serien af trans caribiske blends; fx Latino og Caraïbes. Her er noget for enhver smag. 

Region: Caribien / Sydamerika
Land: Barbados, Panama, Den Dominikanske Republik og Guyana
Alder: 8 år
Produkttype: Rom
Fremstillet på: Melasse
Flaskestørrelse: 70 cl.
Alkohol %: 40,00

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler