Compagnie des Indes, Jamaica 5 år Navy Strength

449,00  m/Moms
( 359,20  u/Moms )
ekskl. levering

Compagnie des Indes, Jamaica 5 år Navy Strength er et blend sammensat af rom fra fire forskellige jamaicanske destillerier. Her er den typiske ”funky”, frugtige jamaica-stil i fokus. Alle komponenterne er lagret minimum 5 år på bourbonfade og rommen er tappet uden tilsat sukker.

Størrelse: 70 cl., Alkohol (%): 57.00
Vægt: 1,35
Lager: På lager
Log ind her for at købe

Compagnie des Indes, Jamaica 5 år Navy Strength

Compagnie des Indes, Jamaica 5 år Navy Strength er et blend sammensat af rom fra fire forskellige jamaicanske destillerier. Her er den typiske ”funky”, frugtige jamaica-stil i fokus. Alle komponenterne er lagret minimum 5 år på bourbonfade og rommen er tappet uden tilsat sukker og ved 57% alkohol – den klassiske ”navy strength” som den britiske flåde havde præference for.

Farve: Lys gylden.
Duft: Flamberet banan, lakrids og nærmest trøffelagtige noter.
Smagsnoter: Masser af power med bølger af tropisk frugt som ananas og mango.

Serveringsforslag: Kan nydes rent eller i cocktails

Compagnie des Indes er en såkaldt ”uafhængig aftapper”. Firmaet er startet af franskmanden Florent Beuchet, og henter inspiration fra Det Britiske Ostindiske Kompagni, som i seksten-, sytten- og attenhundredetallet importerede sjældne og eksotiske varer fra hele verden til Europa. På samme måde finder Florent fade fra brokere og destillerier i hele romverdenen – lige fra Florida til Jamaica, Fiji og Indonesien – og tapper dem under brandet Compagnie des Indes.  Mange tappes som ”single casks”, men CDI udgiver også velkomponerede blends.

De sidste par år har resten af Europa skævet misundeligt til Danmark når Florent serverer den årlige batch af eksklusive, danske enkeltfadsaftapninger. Disse er altid tappet i fadstyrke og uden tilsat farve eller sukker – noget, som får tænderne til at løbe i vand på rom nørder verden over! Men man finder dog også mere sødmefulde og easy-drinking rom i serien af trans caribiske blends; fx Latino og Caraïbes. Her er noget for enhver smag. 

Region: Caribien
Land: Jamaica
Alder: 5 år
Produkttype: Rom
Fremstillet på: Melasse
Flaskestørrelse: 70 cl.
Alkohol %: 57,00

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler