Coloma Rom 8 år, Columbia

349,00  m/Moms
( 279,20  u/Moms )
ekskl. levering

Coloma rom 8 år er en meget tilgængelig rom, men alligevel med en kompleks duft og smag.

Størrelse: 70 cl., Alkohol (%): 40.00
Vægt: 1,35
Lager: På lager
Log ind her for at købe

Coloma Rom 8 år

Coloma rom 8 år er en meget tilgængelig rom, men alligevel med en kompleks duft og smag. Den er lagret på Colomas Hacienda i 1700 meters højde i Columbia og det giver en meget elegant rom i stilen. Lagringen sker i 8 år - ikke noget solera her, men fuldlagring. Lagringen sker i brugte bourbonfade og med en efterlagring i 3 måneder på fade brugt til lagring af kaffelikør, som firmaet er så kendt for. Leveres i gaveæske

Duften er rig med specielt kaffe og chokoladenoter.

Smagen er rund og lækker og en lille smule sødlig med vanilje, mandler og kaffe.

Region: Sydamerika
Land: Columbia
Produkttype: Rom
Alder: 8 år
Fremstillet på: Melasse
Størrelse: 70 cl.
Alkohol %: 40,00

 

Historien bag Coloma

Coloma rom har en lang og besværlig historie bag sig. Constain familien skabte i 1959 mærket da de overtog en lille virksomhed i det centrale Colombia. I starten blev der udelukkende produceret kaffe, men et par år senere begyndte produktionen af kaffelikør – en kaffelikør som i dag er den mest kendte i Colombia.

Colombiansk lovgivning tillod dog ikke private at producere rom og den daværende ejer Don Alberto Constain Medina startede derfor et romdestilleri i Ecuador.

I 2000 fik Coloma som det første private destilleri tilladelse til at producere rom i Colombia og produktionen startede derfor under ledelse af Don Albertos søn Alberto. Han fik hjælp til relanceringen af de kendte master blendere Sandra Reategui og Judith Ramirez.

Rommen bliver skabt på melasse fra 2 forskellige sorter og man udnytter sin viden fra produktionen af kaffelikør ved bl.a. at efterlagre på fade brugt til lagring af kaffelikør. Derfor er rommen særdeles kompleks og samtidig rund og blød i stilen.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler