Coloma Rom 15 år, Columbia

499,00  m/Moms
( 399,20  u/Moms )
ekskl. levering

Coloma rom 15 år er en kraftfuld rom med masser af power fra den meget lange lagring. Rommen er destilleret på melasse fra 2 forskellige sukkerrørsarter for at give den mere kompleksitet.

Størrelse: 70 cl., Alkohol (%): 40.00
Vægt: 1,35
Lager: På lager
Log ind her for at købe

Coloma Rom 15 år

Coloma rom 15 år er en kraftfuld rom med masser af power fra den meget lange lagring. Rommen er destilleret på melasse fra 2 forskellige sukkerrørsarter for at give den mere kompleksitet. Lagringen sker i 15 år - ikke noget solera her, men rigtig lagring. Lagringen sker i brugte bourbonfade og med en efterlagring i 6 måneder på fade brugt til lagring af kaffelikør, som firmaet er så kendt for. Inden rommen kommer på flasker sker nedvandingen med kildevand fra den Columbianske Cordillera. Leveres i flot gaveæske med magnetlås.

Duften er rig med specielt vanilje, bitter kaffe og chokoladenoter.

Smagen har rige noter af mokka, eg og ristede nødder og munder ud i en lang ret sød eftersmag.

Region: Sydamerika
Land: Columbia
Produkttype: Rom
Alder: 15 år
Fremstillet på: Melasse
Størrelse: 70 cl.
Alkohol %: 40,00
 
Historien bag Coloma

Coloma rom har en lang og besværlig historie bag sig. Constain familien skabte i 1959 mærket da de overtog en lille virksomhed i det centrale Colombia. I starten blev der udelukkende produceret kaffe, men et par år senere begyndte produktionen af kaffelikør – en kaffelikør som i dag er den mest kendte i Colombia.

Colombiansk lovgivning tillod dog ikke private at producere rom og den daværende ejer Don Alberto Constain Medina startede derfor et romdestilleri i Ecuador.

I 2000 fik Coloma som det første private destilleri tilladelse til at producere rom i Colombia og produktionen startede derfor under ledelse af Don Albertos søn Alberto. Han fik hjælp til relanceringen af de kendte master blendere Sandra Reategui og Judith Ramirez.

Rommen bliver skabt på melasse fra 2 forskellige sorter og man udnytter sin viden fra produktionen af kaffelikør ved bl.a. at efterlagre på fade brugt til lagring af kaffelikør. Derfor er rommen særdeles kompleks og samtidig rund og blød i stilen.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler