Pernod, Anis

189,75  m/Moms
( 151,80  u/Moms )
ekskl. levering

Pernod Anis sælges i over 100 lande. Pernod kan spores tilbage til 1787, og firmaet blev grundlagt af Henri-Louis Pernod i 1805. Den blev hurtigt kendt som det bedste mærke på markedet og var utroligt populær blandt franskmænd i løbet af 1800-tallet.Pernod indeholder stjerneanis, fennikel og lakridsrødder, og derudover er der tilsat en hemmelig blanding af aromatiske planteekstrakter.

Vægt: 1,35
Lager: På lager
Log ind her for at købe

Pernod, Anis

Pernod Anis sælges i over 100 lande. Pernod kan spores tilbage til 1787, og firmaet blev grundlagt af Henri-Louis Pernod i 1805. Den blev hurtigt kendt som det bedste mærke på markedet og var utroligt populær blandt franskmænd i løbet af 1800-tallet.

Det var en kultdrik i kunstner- og bohememiljøet, og ”den grønne fe” er udødeliggjort af bl. a. Pablo Picasso. Absint blev, sandsynligvis på grund af lobbyarbejde fra vinbønder, forbudt i 1915.

Da forbuddet blev ophævet i 1920, begyndte man at fremstille Pernod med stjerneanis i stedet for absint, og det var på dette tidspunkt, Pernod Anis, som vi kender den i dag, opstod.

Pernod indeholder stjerneanis, fennikel og lakridsrødder, og derudover er der tilsat en hemmelig blanding af aromatiske planteekstrakter.

Land: Frankrig
Indhold: Spiritus
Type: Pastis
Størrelse: 70 cl.
Alkohol (%): 40.00

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler