Hapsburg Absinthe, XC Extra Strong

395,00  m/Moms
( 316,00  u/Moms )
ekskl. levering
Du finder sandsynligvis ikke en stærkere absinthe end Hapsburg Absinthe XC. Undertitlen ”Extra Strong” er lidt af en underdrivelse.

50 cl. 89,9 %

Vægt: 1
Lager: På lager
Log ind her for at købe

Hapsburg Absinthe, XC Extra Strong

Du finder sandsynligvis ikke en stærkere absinthe end Hapsburg Absinthe XC. Undertitlen ”Extra Strong” er lidt af en underdrivelse, for med 89,9% alkohol er det næsten kun finsprit, der ligger højere! Derfor må vi også på det kraftigste fraråde, at man drikker den rent. Prøv i stedet det klassiske absinthe-ritual med isvand, eller prøv dig frem i cocktails. Du behøver ikke bruge ret meget, for smagen er meget intens!
Farve: Lysegrøn.
Duft: Mentol, anis og peber.
Smagsnoter: Urtet, krydret smag med de klassiske noter af lakrids og anis.
Servering: Bør nydes med rigeligt isvand eller en anden mixer.

Fordampet er efterhånden de fleste myter omkring absinthes hallucinatoriske virkninger, og det er bestemt en god ting, for nu er god smag og kvalitet tilbage på programmet! Og heldigvis findes der også absinthe, som smager godt! Hapsburg Absinthe er grundlagt i 1999 i kølvandet på spiritussens renæssance efter adskillige år med forbud, og mens mange absinthe-brands forsøger at være traditionelle og ”tro” mod en klassisk profil fra La Belle Epoque, er fokusset hos Hapsburg at lave spiritus som er unik og moderne. I sortimentet har de et væld af forskellige likører og absinthe i forskellige smagsvarianter, farver og alkoholprocenter.

Land: Italien
Indhold: Spiritus
Type: Absinthe
Størrelse: 50 cl.
Alkohol (%): 89,9

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler