Hapsburg Absinthe, Quartier Latin

259,00  m/Moms
( 207,20  u/Moms )
ekskl. levering
Hapsburg Absinthe Quartier Latin er opkaldt efter et kvarter i Paris, hvor der i slutningen af 1800-tallet blev drukket absinthe i enorme mængder.

50 cl. 53,5 %

Vægt: 1
Lager: På lager
Log ind her for at købe

Hapsburg Absinthe, Quartier Latin

Hapsburg Absinthe Quartier Latin er opkaldt efter et kvarter i Paris, hvor der i slutningen af 1800-tallet blev drukket absinthe i enorme mængder. Drikkes popularitet blandt kunstnere i dette område har været med til at give den det ry, den har i dag. Quartier Latin er relativt lav i styrke – ”kun” 53.5% - hvilket er ukarakteristisk for Hapsburg, men i forhold til drikkeoplevelsen er det bestemt en god ting efter vores mening.
Farve: Svagt lysegrøn.
Duft: Anis og grønne urter.
Smagsnoter: Kraftig alkohol, lakrids og let bitter malurt.
Serveringsforslag: Bør nydes med rigeligt isvand.  
Fordampet er efterhånden de fleste myter omkring absinthes hallucinatoriske virkninger, og det er bestemt en god ting, for nu er god smag og kvalitet tilbage på programmet! Og heldigvis findes der også absinthe, som smager godt. Hapsburg Absinthe er grundlagt i 1999 i kølvandet på spiritussens renæssance efter adskillige år med forbud, og mens mange absinthe-brands forsøger at være traditionelle og ”tro” mod en klassisk profil fra La Belle Epoque, er fokusset hos Hapsburg at lave spiritus, som er unik og moderne. I sortimentet har de et væld af forskellige likører og absinthe i forskellige smagsvarianter, farver og alkoholprocenter.
Land: Italien
Indhold: Spiritus
Type: Absinthe
Størrelse: 50 cl.
Alkohol (%): 53,5

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler