Hapsburg Absinthe, Classic

299,00  m/Moms
( 239,20  u/Moms )
ekskl. levering
Hapsburg Absinthe Classic er lavet efter en klassisk opskrift, hvilket blandt andet betyder, at den indeholder masser af malurt - den bitre urt med det latinske navn, artemisia absinthium, der har givet navn til drikken.

50 cl. 72,5 %

Vægt: 1
Lager: På lager
Log ind her for at købe

Hapsburg Absinthe, Classic

Hapsburg Absinthe Classic er lavet efter en klassisk opskrift, hvilket blandt andet betyder, at den indeholder masser af malurt - den bitre urt med det latinske navn, artemisia absinthium, der har givet navn til drikken. Indholdet af thujon, det stof som har givet absinthe et dårligt ry, er dog lavt. På grund af den enorme alkoholprocent anbefaler vi, at man ikke drikker den rent.
Farve: Grønlig gylden.
Duft: Mynte, lakrids og anis.
Smagsnoter: Meget intens smag af varme krydderier og lakrids.
Serveringsforslag: Nydes med rigeligt isvand eller i cocktails.
Fordampet er efterhånden de fleste myter omkring absinthes hallucinatoriske virkninger, og det er bestemt en god ting, for nu er god smag og kvalitet tilbage på programmet! Og heldigvis findes der også absinthe, som smager godt! Hapsburg Absinthe er grundlagt i 1999 i kølvandet på spiritussens renæssance efter adskillige år med forbud, og mens mange absinthe-brands forsøger at være traditionelle og ”tro” mod en klassisk profil fra La Belle Epoque, er fokusset hos Hapsburg at lave spiritus som er unik og moderne. I sortimentet har de et væld af forskellige likører og absinthe i forskellige smagsvarianter, farver og alkoholprocenter.
Land: Italien
Indhold: Spiritus
Type: Absinthe
Størrelse: 50 cl.
Alkohol (%): 72,5

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler