Solbærrom, Oskar Davidsen

99,75  m/Moms
( 79,80  u/Moms )
ekskl. levering
Fremstillet efter original opskrift fra 1888. Solbær der er høstet topmodne, ægte Jamaica Rom og dertil udtræk fra 11 forskellige urter. Denne kombination giver en god sødme, lidt bitterstof og en frisk syre, der er med til at balancere produktet.
Vægt: 1,35
Lager: På lager
Log ind her for at købe

Solbærrom, Oskar Davidsen

Fremstillet efter original opskrift fra Oskar Davidsen & Co.

Solbær der er høstet topmodne, ægte Jamaica Rom og dertil udtræk fra 11 forskellige urter. Denne kombination giver en god sødme, lidt bitterstof og en frisk syre, der er med til at balancere produktet.

    #Fremragende til julens ris à l'amande
    #Klassiker til desserter som æbleskiver, pandekager og is
    #Dejlig til kaffen samt i diverse cocktails

Et helt unikt produkt og den eneste solbærrom på markedet.

Pressen:
Den Korte Avis - 6 stjerner - "Solbærrom passer fint sammen med ris, mandler og sød kirsebærsovs. Derfor har denne danske specialitet et særligt fokus, når Skjold Burne butikkerne over hele landet foreslår en passende dessertlikør til julens søde spiser. Oskar Davidsen Original hedder den og så dagens lys i 1888. Den hemmelige opskrift har været den samme, nemlig solmodne solbær, Jamaica rom, landbrugsalkohol og udtræk af 11 forskellige urter." (09-12-2015)

VinAvisen - 5 stjerner - "Denne solbærrom er fremstillet siden 1888 efter nøjagtig den samme opskrift. Ud over solmodne solbær indeholder rommen Jamaica-rom og forskellige urter. Mums, lød det fra smagepanelet. Det er nemlig en meget lækker sød sag - der dog ikke bare er sød men også har karakter. Den dufter og smager af modne solbær og brombær med et lille krydret strejf til slut. Nyd den, som den er, til gorgonzola eller til en sød dessert." (Uge 49 / 2015) 

Land: Danmark
Indhold: Spiritus
Type: Likør
Størrelse: 70 cl.
Alkohol (%): 21.00

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler