Kahlúa, Coffee Liqueur

159,75  m/Moms
( 127,80  u/Moms )
ekskl. levering
Kun de fineste 100% arabica-kaffebønner, fortrinsvis dyrket i den mexicanske stat Vera Cruz, indgår i Kahlúas blend. Kahlúa er verdens bedst sælgende kaffelikør.

70 cl. 20,0 %

Vægt: 1,35
Lager: På lager
Log ind her for at købe

Kahlúa, Coffee Liqueur

Kahlúa Coffee Liqueur er verdens bedst sælgende kaffelikør med et salg på mere end to millioner 9L-kasser på verdensplan i 2008. Det er Danmarks næstmest solgte likør.
Kun de fineste 100% arabica-kaffebønner, fortrinsvis dyrket i den mexicanske stat Vera Cruz, indgår i Kahlúas blend. Vera Cruz ligger tilstrækkeligt højt og har netop det semitropiske klima, der kræves for at frembringe en mild kaffebønne med et strejf af chokolade – essensen af Kahlúas karakteristiske aroma og smag.
Kaffeplanterne vokser under træer, således at bønnerne kan modnes langsomt uden brug af pesticider. De modne bønner håndplukkes, vaskes og tørres i solen. Til slut ristes de let, kun lige nok til at udvikle en let og mild smag. endelig males de groft for at bevare bønnernes naturlige sødme.
Der laves straks udtræk med vand af den malede kaffe for at frembringe en nyfiltreret kaffe, som derefter blandes med vanilje, karamel og spiritus fremstillet af sukkerrør.
Land: Mexico
Indhold: Spiritus
Type: Likør / Mixer
Størrelse: 70 cl.
Alkohol (%): 20,0

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler