Drambuie 70 cl.

269,75  m/Moms
( 215,80  u/Moms )
ekskl. levering

Drambuie, en af verdens mest kendte whisky-likører. Bonnie Prince Charlie, barnebarn af den tidligere Kong James II af England, fik i midten af 1700 tallet overdraget Kaptajn John MacKinnon's hemmelige og meget personlige opskrift på en eliksir, som var gået i arv i MacKinnon klanen. Eliksiren kender vi i dag som Drambuie.

70 cl. 40,0 %

Vægt: 1,35
Lager: På lager
Log ind her for at købe

Drambuie

En af verdens mest kendte whiskylikører. Charles Edward Stuart, bedre kendt som Bonnie Prince Charlie, var barnebarn af den tidligere Kong James II af England, der i 1688 blev væltet af tronen.
I 1745 drog Bonnie Prince Charlie af sted for at genvinde tronen. Forsøget mislykkedes, og Bonnie Prince Charlie var i tiden efter en jaget og eftersøgt mand. Han flygtede gennem Skotland og søgte ly hos en af hans loyale tilhængere, Kaptajn John MacKinnon.
Da tiden var inde til at forlade John MacKinnon overdrog Bonnie Prince Charlie ham sin hemmelige og meget personlige opskrift på en eliksir, som var gået i arv i MacKinnon klanen.
Eliksiren kender vi i dag som Drambuie. Drambuie likør bliver produceret i Broxburn, West Lothian, Skotland.
Farve: Klar, lys og gylden.
Duft: Citrus og honning, krydret med lakrids aromaer.
Smag: Frisk smag med strejf af malt, honning, anis, muskatnød og urter. 
Servering: Kan nydes ren eller med isterninger. Yderst velegnet som mikser i drinks og cocktails og som "avec" til kaffen.
Land: Skotland
Indhold: Spiritus
Type: Likør / Mixer
Størrelse: 70 cl.
Alkohol (%): 40,0

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler