Creme de Mure, Vedrenne

129,75  m/Moms
( 103,80  u/Moms )
ekskl. levering
Vægt: 1,1
Lager: På lager
Log ind her for at købe

Creme de Mure, Vedrenne

Vedrenne Crème de Mûre er mørk, intens og tæt i farven. Duften er fyldt med brombær og med hints af træ. Smagen er frugtig, intens og elegant.
Servering: Perfekt at blande med en let tør hvidvin, en mousserende vin eller som ingrediens i cocktails. Kan også med succes bruges i kager og bagværk, over is eller frugt.
Land: Frankrig
Indhold: Spiritus
Type: Likør / Mixer
Størrelse: 50 cl.
Alkohol (%): 15,0

Fremstilling: Efter presning lægges brombærrene i blød i neutral alkohol i minimum to måneder. Saft og most adskilles, og saften filtreres. Herefter tilsættes sukker, produktet færdiggøres og tappes på flasker.

Producenten: Vedrenne har lavet likør siden 1923 og er beliggende i Nuits-Saint-Georges i hjertet af Bourgogne og midt i Bourgognes frugthaver. Vedrenne foretrækker at bruge de frugtavlere, som dyrker frugten og bærrene økologisk. Med en omhyggelig udvælgelse af de bedste frugter og bær sikrer Vedrenne sig, at hver enkelt likør får den bedste duft og smag med den rette fylde.
Oprindeligt opnåede firmaet anerkendelse for sin enestående flødelikør Crèmes de Cassis og frugtlikører og er i dag den tredjestørste franske producent af frugtlikør og cocktaillikører. For kendere, bartendere og cocktailmixere såvel som cocktailfans er Vedrenne den ubestridte leder inden for dette segment.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler