Creme de Framboise, Vedrenne

129,75  m/Moms
( 103,80  u/Moms )
ekskl. levering
Vedrenne Crème de Framboise har samme røde farve som de modne hindbær der er brugt i drikken. Duften er let og rig på hindbær og smagen er forfriskende.

50 cl. 15,0 %

Vægt: 1,1
Lager: På lager
Log ind her for at købe

Creme de Framboise, Vedrenne

Vedrenne Crème de Framboise har samme røde farve som de modne hindbær der er brugt i drikken. Duften er let og rig på hindbær. Smagen er forfriskende, ligeledes rig på hindbær med en balanceret syre og en lækker afslutning.

Servering: En lækker ingrediens i diverse cocktails, i en tør hvidvin, i en tør mousserende vin eller som et frækt "pift" til din rosévin. Kan også med succes bruges i kager og bagværk, over is eller frugt.

Land: Frankrig
Indhold: Spiritus
Type: Likør / Mixer
Størrelse: 50 cl.
Alkohol (%): 15,0

Fremstilling: Efter presning lægges hindbærrene i blød i neutral alkohol. Saft og most adskilles, og saften filtreres. Herefter tilsættes sukker, produktet færdiggøres og tappes på flasker.

Producenten: Vedrenne har lavet likør siden 1923 og er beliggende i Nuits-Saint-Georges i hjertet af Bourgogne og midt i Bourgognes frugthaver. Vedrenne foretrækker at bruge de frugtavlere, som dyrker frugten og bærrene økologisk. Med en omhyggelig udvælgelse af de bedste frugter og bær sikrer Vedrenne sig, at hver enkelt likør får den bedste duft og smag med den rette fylde.
Oprindeligt opnåede firmaet anerkendelse for sin enestående flødelikør Crèmes de Cassis og frugtlikører og er i dag den tredjestørste franske producent af frugtlikør og cocktail likører. For kendere, bartendere og cocktail mixere såvel som cocktailfans er Vedrenne den ubestridte leder inden for dette segment.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler