Creme de Cassis, Supercassis, Vedrenne

139,75  m/Moms
( 111,80  u/Moms )
ekskl. levering

Nyd denne luksus likør i cocktails, i et glas tør hvidvin (Kir) eller mousserende vin (Kir Royal).

50 cl. 20,0 %

Vægt: 1,1
Lager: På lager
Log ind her for at købe

Creme de Cassis, Supercassis Nuits-Saint-Georges, Vedrenne

Denne luksus solbærlikør har en mørk, intens, næsten sort farve. Duften er en eksplosion af modne, friske, knuste solbær. Smagen af ren frugt fylder munden med sin intensitet og behagelige snert af syre.

Servering: Nyd likøren i diverse cocktails, i et glas tør hvidvin (Kir) eller mousserende vin (Kir Royal). Kan også med succes bruges i kager og bagværk, over is eller frugt.

Land: Frankrig
Indhold: Spiritus
Type: Likør / Mixer
Størrelse: 50 cl.
Alkohol (%): 20,0

Fremstilling: Efter presning lægges solbærrene i blød i neutral alkohol. Saft og most adskilles, og saften filtreres. Herefter tilsættes sukker, produktet færdiggøres og tappes på flasker.

Producenten: Vedrenne har lavet likør siden 1923 og er beliggende i Nuits-Saint-Georges i hjertet af Bourgogne og midt i Bourgognes frugthaver. Vedrenne foretrækker at bruge de frugtavlere, som dyrker frugten og bærrene økologisk. Med en omhyggelig udvælgelse af de bedste frugter og bær sikrer Vedrenne sig, at hver enkelt likør får den bedste duft og smag med den rette fylde.
Oprindeligt opnåede firmaet anerkendelse for sin enestående flødelikør Crèmes de Cassis og frugtlikører og er i dag den tredjestørste franske producent af frugtlikør og cocktail likører. For kendere, bartendere og cocktail mixere såvel som cocktailfans er Vedrenne den ubestridte leder inden for dette segment.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler