Cointreau 70 cl.

239,75  m/Moms
( 191,80  u/Moms )
ekskl. levering
De bitre appelsiner, der indgår i Cointreau stammer fra egen dyrkning på Haiti. Desuden udvindes også aromaer fra blomster og blade.

70 cl. 40,0 %

Vægt: 1,35
Lager: På lager
Log ind her for at købe

Cointreau

De bitre appelsiner, der indgår i Cointreau stammer fra egen dyrkning på Haiti. Desuden udvindes også aromaer fra blomster og blade. De søde appelsiner høstes umodne og kommer fortrinsvis fra Santa Barbara i Spanien og Brasilien.
Brødrene Cointreau oprettede deres første destilleri i året 1849 ved strandene til Maine, en biflod til floden Loire i Angers i Frankrig. Efter en forrygende succes med likører fremstillet af frugter fra området, besluttede brødrene sig for at udvikle en likør, der adskilte sig markant fra datidens trends.
Den skulle være krystalklar. Den skulle have en tydelig smag af appelsin og præsenteres i en enkel elegant flaske. Édouard-Jean Cointreau ønskede at komme frem til en perfekt balance mellem den søde og bitre appelsinskal.
Efter mange anstrengelser fandt man frem til en opskrift, der lige siden har været en velbevaret hemmelighed. Cointreau er det største likørmærke i verden og sælges i mere end 130 lande.
Farve: Krystalklar.
Duft: Frisk bittersød appelsin med indslag af eukalyptus og mynte.
Smag: Fyldig i begyndelsen, hurtig afbalanceret med pikante strøg af alkohol efterfulgt af den bitter-søde smag fra appelsinskal.
Servering: Nyd den rent, afkølet, med is eller i drinks og cocktails. Også ideél som "avec" til kaffen.
Land: Frankrig
Indhold: Spiritus
Type: Likør / Mixer
Størrelse: 70 cl.
Alkohol (%): 40.00

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler