Cherry Heering, Liqueur

179,75  m/Moms
( 143,80  u/Moms )
ekskl. levering
HEERING Cherry Liqueur fra 1818 er den originale danske kirsebærlikør - en højkvalitetslikør med en rund, blød og fyldig smag opnået gennem tre års lagring. HEERING Cherry Liqueur er et naturligt produkt fremstillet af danske Stevns-kirsebær. Lige siden 1818 har HEERING Cherry Liqueur været en vigtig hovedingrediens for mange af verdens mest populære og klassiske cocktails.
Vægt: 1,35
Lager: På lager
Log ind her for at købe

Cherry Heering, Liqueur

Lige siden 1818 da Peter F. Heering begyndte at producere HEERING Cherry Liqueur i sin beskedne kælder, har HEERING Cherry Liqueur været en vigtig hovedingrediens for mange af verdens mest populære og klassiske cocktails.

Singapore Sling blev opfundet i 1915 af bartenderen Ngiam Tong Boon på det legendariske Raffles Hotel i Singapore, og han baserede den berømte drink på netop HEERING Cherry Liqueur.

HEERING Cherry Liqueur fra 1818 er den originale danske kirsebærlikør - en højkvalitetslikør med en rund, blød og fyldig smag opnået gennem tre års lagring. HEERING Cherry Liqueur er et naturligt produkt fremstillet af danske Stevns-kirsebær.
 
HEERING Cherry Liqueur er en klassisk likør, der gør sig godt til højtiderne og er velegnet som gaveidé. Den har mange anvendelsesmuligheder, idet den både kan nydes, som den er med isterninger, men også er yderst velegnet til eller i desserten. HEERING Cherry Liqueur kan desuden med fordel bruges som drinksmikser og er blandt andet den vigtige hovedingrediens i den verdensberømte drink Singapore Sling.

Farve: Dyb mørkerød.

Duft: Sommermodne kirsebær.

Smag: Søde kirsebær.

Serveres til: Alene med is, afkølet til desserter, fx risalamande, eller som mixer i drinks.

Land: Danmark
Indhold: Spiritus
Type: Likør / Mixer
Størrelse: 70 cl.
Alkohol (%): 24.00

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler