Glengoyne 21 Years Old, Highland Single Malt

1.215,00  m/Moms
( 972,00  u/Moms )
ekskl. levering
Balanceret og vedvarende med noter af honning, sherry, karamel og kanel. En whisky i en klasse helt for sig og en oplevelse, du ikke må snyde dig selv for.
Vægt: 1,35
Lager: På lager
Log ind her for at købe

Balanceret og vedvarende med noter af honning, sherry, karamel og kanel. En whisky i en klasse helt for sig og en oplevelse, du ikke må snyde dig selv for.

Området og Producenten: Glengoyne er ét af de fornemste destillerier i Skotland for ikke at sige i verden. Destilleriet ligger i en dal fyldt med træer nær en lille flod, der løber ud i den kendte flod Loch Lomond lidt uden for Glasgow i det vestlige Skotland. Glengoyne har sit navn fra ”Glen Guin” og er en af de førende producenter af Premium Malt Whisky i verden. Whiskyen fremstilles efter gamle stolte traditioner. Glengoyne fik sin licens i 1833 og er klassificeret som et Highland destilleri, selvom det ligger lige på grænsen. Destilleriet har haft skiftende ejere, men det har ikke haft betydning for deres unikke og særegne whisky. De gamle metoder, der bruges, er overleveret fra generation til generation for at holde fast i skabelsen af en kompleks whisky med delikate smagsoplevelser, der til fulde får lov at komme til live i de endelige produkter.

Produktet: Det over 175 år gamle skotske Highland destilleri bruger ”Golden Promise” Malt, som er kendt for sit meget lave udbytte og utrolig høje kvalitet. Til forskel fra de fleste ”Single Malt” Whiskys har Glengoyne bevaret essensen af maltsmagen ved at lufttørre byggen i stedet for at tørre med røg fra tørv. Whiskyen er baseret på prisvindende malt og er et produkt af utraditionelle processer, bemærkelsesværdige ingredienser samt stolthed og passion hos de personer, der er involveret i produktionen af denne skønne whisky. Resultatet er en subtil og kompleks whisky, som har bevaret alle de delikate aromaer og smagsstoffer fra malten. Hos Glengoyne er destilleringen langsommere end noget andet sted i Skotland, og whiskyen lagrer på særligt udvalgte sherryfade, i dette tilfælde i hele 21 år.

I Glasset: En dyb kobberfarvet whisky, med smukke gyldne reflekser. Duften byder på modne røde æbler, karamel, sherry og krydderi. Glengoyne 21 Y.O. er tyktflydende og fyldig i munden og byder på en smag af sherry, honning og egetræ, der udvikler sig og slutter med dejlig og imødekommende kanel. Eftersmagen er lang, krydret varm og dejlig tør. Alder er et klart kvalitetsstempel og det gælder bestemt også hos denne skønne whisky, der på alle måder er i særklasse. En stor oplevelse!

Land: Scotland
Område: Highland
Alder: 21 år
Årgang: N/A
Indhold: Malt Whiskey
Størrelse: 70.00 cl 
Alkohol (%): 43.00

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler