MALFY GIN LIMONE

249,00  m/Moms
( 199,20  u/Moms )
ekskl. levering

MALFY GIN LIMONE. Citrus Gin med italienske citroner, dyrket på kysten ved Amalfi og på Sicilien,

Frisk citrusagtig gin - meget ren og klar smag, hvor enebærsmagen ikke bliver for overvældende.

Størrelse: 70 cl., Alkohol (%): 41.00
Vægt: 1,5
Lager: På lager
Log ind her for at købe

Frisk citrusagtig gin - meget ren og klar smag, hvor enebærsmagen ikke bliver for overvældende.
Denne gin afspejler den gode italienske smag på fornemste vis. Skal det være italiensk gin - så skal det være MALFY GIN.

 

5 stjerner ud af 5 mulige.
www.vinavisen.dk - uge 2/2017

"En gin med en forførende duft af modne citroner. Smagen skuffer bestemt ikke - den er frisk og igen med liflige citrus-noter, som breder sig ud i munden og holder længe i eftersmagen. Citronerne, der er brugt til ginnen, stammer fra Amalfi-kysten, hvor citrontræerne står tæt på bjergskråningerne".

 

MALFY GIN:
Gin fra Italien destilleret med enebær, citroner fra den italienske kyst og 5 andre botaniske krydderier.
Den unikke MALFY-flaske er dekoreret ved hjælp af traditionel italiensk glasdesignteknik, og proppen er af ​​ægte italiensk egetræ.
MALFY's blå farve symboliserer Middelhavet, og den gule repræsenterer de lækre italienske citroner, som er dyrket på kysten ved Amalfi og på Sicilien, og som giver MALFY en skøn duft af citronskal fra friskplukkede citroner.
Gin blev rent faktisk opfundet i Italien i det 11. århundrede af munke ved byen Salerno tæt ved Amalfi-kysten. De tilføjede Ginepro (enebær) og andre botaniske krydderier til alkohol - og gin blev født.

MALFY DESTILLERIET:
MALFY destilleres i rustfri ståltanke under vakuum således at alle de friske aromaer af italienske enebær og citrus bevares bedst muligt.
Torino Distillati ligger i Moncalieri lige uden for byen Torino i Piemonte - et område som er berømt for sin produktion af vin og spiritus. Destilleriet drives af Vergnano familien og blev etableret i 1906.
G.Q.D.I. står for 'Gin di qualità distillato in Italia'. Det er et stempel og garanti for kvalitet og oprindelse.

MALFY CITRONER:
Rejsende har altid været begejstret ved synet af citrusfrugter i Italien, hvor de mørkegrønne blade og den lysegule frugt synes at ændre landskabet, hvilket gør træerne til symboler for en solbeskinnet, poetisk vision af landet. Citrus indtager en særlig plads i den italienske fantasi og har varig resonans i italiensk kultur. MALFY udvælger de bedste citroner dyrket i kystnære områder - nogle fra Amalfi og nogle fra Sicilien - til at give MALFY-gin en frisk og "zesty" aroma.

MALFY ENEBÆR:
MALFY bruger italienske enebær og fem andre botaniske planteelementer herunder koriander, kvan (angelica) og cassia-bark til at give MALFY et lækker og forfriskende bid - perfekt "on the rocks", i en G&T, eller i nogle af de største klassiske italienske cocktails som Negroni eller Martini.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler