Level Gin Premium

269,00  m/Moms
( 215,20  u/Moms )
ekskl. levering

Den har en frisk smag med et hint af citrusnoter og en nærmest ”sprød” karakter i munden som virkelig viser, at der er tale om et luksusprodukt.

70 cl. - 44,00 %
Vægt: 1,35
Lager: På lager
Log ind her for at købe

Level Gin Premium

Level Premium er triple destilleret med en alkoholstyrke på 44%. Duft og smagsnoterne afspejler de botanicals der er brugt ved destilleringen.
Smag: Den har en frisk smag med et hint af citrusnoter og en nærmest ”sprød” karakter i munden som virkelig viser, at der er tale om et luksusprodukt. Derfor er den meget velegnet til både at drikke ren med is, med tonic eller i lækre cocktails.
LEVEL GIN Premium har vundet et væld af priser verden over.
Botanicals: Enebær, koriander, citron, appelsin, Angelica rod, kardemomme, grapefrugt og appelsin blomster.
Servering: Prøv den med Fever-Tree Indian tonic, eller brug din egen favorit, samt i drinks og cocktails.
Land: Spanien
Indhold: Spiritus
Type: Gin
Størrelse: 70 cl.
Alkohol (%): 44.00
Om producenten: Teichenné er et familieejet destilleri som blev grundlagt i 1956 af bedstefaren til den nuværende leder, Marc Teichenné. Fra 1956 og til begyndelsen af 1970’erne var produktionen udelukkende håndlavet og meget begrænset, og flaskerne blev kun solgt i de nærmeste spanske regioner.
Da Marcs mor overtog firmaet efter sin far i 70’erne udvidede de produktionen og det åbnede muligheder for eksport, hvilket medførte stor succes og gjorde, at de i 1993 kunne bygge nye og bedre produktionsfaciliteter med et meget høj grad af kvalitet. Siden er firmaet vokset markant, og leverer i dag produkter til mere end 50 lande verden over.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler