Langleys Gin No 8

249,00  m/Moms
( 199,20  u/Moms )
ekskl. levering

Langleys nr. 8 er skabt med ønsket om at lave den mest afbalancerede af London Dry gins, for at imødekomme kravene fra den moderne og kræsne gane.

70 cl. - 41,7 %

Vægt: 1,5
Lager: På lager
Log ind her for at købe

Langleys Gin No 8

Langleys No. 8 Gin er ejet af Mark Dawkins og Mark Crump fra Charter Brands, men produceret af Langley Distillery i Birmingham.

Denne gin rammer en perfekt balance mellem styrke, glathed og smagsnotater fra de 41,7% alkohol

Ginnen destilleres en gang i en engelsklavet potstill. Det er lavet af 100% engelsk kornsprit og klassiske ginurter fra oprindelige regioner, inklusive angelika rod, malet muskatnød, cassia bark og nelliker.

Duft: Enebær, fyrrenåle, citrus, lavendel og lette toner af viol.

Smag: Enebær og korianderfrø og markante salvie-noter, i midten en delikat sødme med citrusnoter og til slut en dvælende lakrids, knust sort peber og nogle krydrede noter.

Botanicals: Enebær fra Makedonien, Korianderfrø fra Bulgarien, sød appelsin og citronskal fra Spanien, cassia bark fra Indonesien og muskatnød fra Sri Lanka. De sidste 2 ingredienser er hemmelige, men skulle efter sigende begge være klassiske gin ingredienser.

Servering: En lidt anderledes men også traditionel og harmonisk London Dry Gin som er perfekt til en G&T, Dry Martini eller ren med is og en skive citron eller lime.

Land: England
Indhold: Spiritus
Type: Gin
Størrelse: 70 cl.
Alkohol (%): 41,70

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler