Kongsgaard Raw Gin

359,00  m/Moms
( 287,20  u/Moms )
ekskl. levering

Danske Søren og Bettina Kongsgaard står bag denne Nordisk inspirerede gin, som bliver destilleret i hjertet af Cognac.

Størrelse: 70 cl., Alkohol (%): 44.00

Vægt: 1,35
Lager: På lager
Log ind her for at købe

Kongsgaard Raw Gin

Danske Søren og Bettina Kongsgaard står bag denne Nordisk inspirerede gin, som bliver destilleret i hjertet af Cognac.

Kongsgaard Raw Gin er baseret på et blødt vinterhvede-destillat, som fremstilles på en traditionel 800 liters Cognac-"Charentais still”. Over en periode på 2 måneder vandes destillatet ned med kalkstens filtreret vand fra Grande Champagne-distriktet i Cognac. Destillatør er australske Miko Abouaf. Den silkebløde basis alkohol tilsættes herefter 11 udsøgte botaniske ingredienser:

Fremstillingsprocessen inkluderer iblødsætning ved lav temperatur for at trække så meget rå smag og duft ud inden destillering. Triple destillering med åben ild giver perfekt balance med den bløde vinterhvedebaserede spiritus.

Botanicals: Bulgarsk økologisk enebær, håndplukkede danske Holsteiner Cox-æbler, rå lakridsrod, harpiks, ristet egetræ, ingefær, korianderfrø, chufa (jordmandler), kanel, galangarod og hele friske citroner. Resultatet taler for sig selv.

Garnish: Æbleskive eller citronskal

Land: Danmark / Frankrig
Indhold: Spiritus
Type: Dry Gin
Størrelse: 70 cl.
Alkohol (%): 44.00

Historien om Kongsgaard Gin

Tilbage til rødderne: Dybt inde i de mørke skove, der omkranser den gamle by Roskilde, stod en majestætisk eg af eg engang høj og stærk. Det var fra dette sæde i Kongsgaards store hal, de legendariske vikinger hersker og sagaer om kongeriget Danmark begyndte. I dag holder vi vores forfædres traditioner og fremstiller vi vores gin for hånd og destillerer i små portioner.

Et æble om dagen: I midten af ​​vores lag af smag er danske æbler. Blandt verdens bedste, berømt for den gode smag, de opnår på grund af de klimatiske forhold. De lange varme dage i modnings sæsonen erstattes af kølige og klare sommernætter. Giver den karakteristiske saftighed og en velafbalanceret blanding af sødme og surhed. Vi henter vores æbler fra små lokale frugtplantager beliggende på små øer i den sydlige øhav. Klimaet her sikrer æbler med meget smag i henhold til en langsom voksende proces og mange timers dagslys. Desuden er terroiret her enestående; lerjord, mange timers solskin, vind og salt, der kommer fra havet.

Naturens ånd: Vi kommer fra vores bløde vinterhvede fra Picardiet i den nordlige region af Frankrig, sommetider benævnt nationens brødkurv. Terroiret og klimaet her, velsigne dette område med perfekte vækstbetingelser. Blød vinterhvede får sit navn fra den 4 måneder længere modningstid, den får, når man sås om efteråret og høstes om sensommeren.

Raw Gin: Vores håndplukkede danske æbler er velsignet med rige aromaer af søde, mildt krydret & tangy sure noter. For at bevare og forbedre disse sprøde smagsstoffer destillerer vi en fed blanding af 11 skræddersyede botanikprodukter. Vi afbalancerer den valgte æblesort med en sæsonbestemt udskæring for at afspejle det første rå bid.

Hvordan kan du lide dem, æbler: Inspireret af de smukke skove i vores hjemlige Danmark er den botaniske linje opbygget omkring en af ​​naturens mest geniale konstruktioner: Træet. Frø &  rod - Bark & ​​Gren - Blomst og frugt. 

Ved at destillere med en sæsonbestemt udskæring får vi en dejlig årlig vintage til en fyldig gin med en sprød bid. Det ægte håndværk ligger i konstant at perfektionere balance og harmoni mellem de 3 aromatiske elementer, der findes i vores rå æbler: Sød frugtsukker, en undertone af mildt krydderi og let syrlige, friske sure noter. 

Modnet i naturen: Inspireret af træstrukturen byggede vi denne gin ved hjælp af rå organiske botanik. Aroma slår rod i smag af lakrids, ingefær & galangal, afbalanceret med infusioner af chufa. Langsomt vokser det stærkere ind i en base af forkullet eg - indpakket i kanelbark. Ekstrakter af einer og dråber af fossiliseret harpiks, lå lige under overfladen, hvilket bringer grønne fyrretoner. På sit højdepunkt, vil det modnes og blomstre, som bærer modne frugtagtig smag af hele frisk citron og sprød dansk æble.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler