Kinross Gin, Wild Berry Fruits

209,00  m/Moms
( 167,20  u/Moms )
ekskl. levering

Kinross Wild Berry Fruits er en meget aromatisk gin med smag af skovbær, med fokus på hindbær og den gode ginsmag velbevaret. 

70 cl. - 40,00 %
Vægt: 1,35
Lager: På lager
Log ind her for at købe

Kinross Gin, Wild Berry Fruits

Kinross Wild Berry Fruits er en del af den helt nye serie fra Teichenné.

Kinross Wild Berry Fruits er en gin på 40% alkohol, destilleret 3 gange. Denne serie henvender sig til dem som gerne vil have fest og farver, men også vil have en seriøs gin af højeste kvalitet.

Smag: En meget aromatisk gin med smag af skovbær, med fokus på hindbær og den gode ginsmag velbevaret. 

Botanicals: Enebær, koriander, citron, syrlige appelsiner, angelikarod, kardemomme og hindbær

Servering: Den er velegnet til at drikke rent med is, med en premium tonic (gerne sicilian lemonade / lemon tonic) eller i lækre drinks og cocktails. Prøv den også som en fræk "Gin Spritz" med Prosecco, Cava eller Champagne og et frisk eller frosset bær.

Land: Spanien
Indhold: Spiritus
Type: Gin
Størrelse: 70 cl.
Alkohol (%): 40.00
Om producenten: Teichenné er et familieejet destilleri som blev grundlagt i 1956 af bedstefaren til den nuværende leder, Marc Teichenné. Fra 1956 og til begyndelsen af 1970’erne var produktionen udelukkende håndlavet og meget begrænset, og flaskerne blev kun solgt i de nærmeste spanske regioner.
Da Marc's mor overtog firmaet efter sin far i 70’erne udvidede de produktionen og det åbnede muligheder for eksport, hvilket medførte stor succes og gjorde, at de i 1993 kunne bygge nye og bedre produktionsfaciliteter med et meget høj grad af kvalitet. Siden er firmaet vokset markant, og leverer i dag produkter til mere end 50 lande verden over.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler