Kinross Gin, Tropical and Exotic Fruits

209,00  m/Moms
( 167,20  u/Moms )
ekskl. levering

Kinross Gin Tropical Fruits er en del af den helt nye serie fra Teichenné. Meget aromatisk smag af tropiske frugter med fokus på citron, mango og grapefrugt.

70 cl. - 40,00 %
Vægt: 1,35
Lager: På lager
Log ind her for at købe

Kinross Gin, Tropical and Exotic Fruits

Kinross Tropical Fruits er en del af den helt nye serie fra Teichenné.

Kinross Tropical Fruits er en gin på 40% alkohol, destilleret 3 gange. Denne serie henvender sig til dem som gerne vil have fest og farver, men også vil have en seriøs gin af højeste kvalitet.

Smag: En meget aromatisk gin med smag af tropiske frugter med fokus på citron, mango og grapefrugt. 

Botanicals: Enebær, koriander, citron, syrlige appelsin, angelikarod, kardemomme, mango, grapefrugt, passionsfrugt, ananas og yuzu.

Servering: Den er velegnet til at drikke rent med is, med en premium tonic eller i lækre drinks og cocktails. Mix den til en lækker velkomstdrink som fx. en fræk "Gin Spritz" med Prosecco, Cava eller Champagne og et frisk eller frosset bær / frugtstykke.

Denne gin har vundet flere forskellige priser, og er en nydelse for de gin drikkere, der gerne vil prøve en lidt anderledes, men bestemt smagfuld gin.

Double Gold medal “Best Value” in China Wine & Spirits Awards (2018)
Bronze Medal in Melbourne International Spirits Competition (2016)

Land: Spanien
Indhold: Spiritus
Type: Gin
Størrelse: 70 cl.
Alkohol (%): 40.00
Om producenten: Teichenné er et familieejet destilleri som blev grundlagt i 1956 af bedstefaren til den nuværende leder, Marc Teichenné. Fra 1956 og til begyndelsen af 1970’erne var produktionen udelukkende håndlavet og meget begrænset, og flaskerne blev kun solgt i de nærmeste spanske regioner.
Da Marc's mor overtog firmaet efter sin far i 70’erne udvidede de produktionen og det åbnede muligheder for eksport, hvilket medførte stor succes og gjorde, at de i 1993 kunne bygge nye og bedre produktionsfaciliteter med et meget høj grad af kvalitet. Siden er firmaet vokset markant, og leverer i dag produkter til mere end 50 lande verden over.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler