Half Crown Pink Grapefruit Gin Liqueur

189,75  m/Moms
( 151,80  u/Moms )
ekskl. levering

Gin og grapefrugt er en himmelsk kombination, og denne grapefrugt-gin-likør kombinerer perfekt de friske, parfumerede grapefrugt-noter med sprøde og sprællende enebær.

70 cl. - 20,0 %

Lager: På lager
Log ind her for at købe

Half Crown Pink Grapefruit Gin Liqueur

Gin og grapefrugt er en himmelsk kombination, og denne grapefrugt-gin-likør kombinerer perfekt de friske, parfumerede grapefrugt-noter med sprøde og sprællende enebær. Rokeby's Half Crown Pink Grapefruit kan nydes rent, let afkølet, i cocktails eller toppet med danskvand, tonic eller champagne.

Farve: Klar med et let pink skær.

Duft: Dufter skønt af moden, rød grape, peber og enebær.

Smag: Smagen er frisk og har en fin sødme, masser af grape og enebær, og en diskret bitterhed.

Servering: Prøv den som en fræk "GinSpritz" toppet med tør mousserende vin, i drinks og cocktails eller en G&T (prøv med sicilian lemonade / lemon tonic).

Land: England
Indhold: Spiritus
Type: Gin likør
Størrelse: 70 cl.
Alkohol (%): 20,0

Half Crown Gin er navngivet til ære for den gode Lord Rokeby, politiker og adelsmand i 1700-tallets England. Lord Rokeby var, lad os sige, ”lettere excentrisk”. Han var tilhænger af vinterbadning og at drikke ren oksebouillon, og han havde et skæg så stort, at det kunne ses når han havde ryggen til. Man kunne sige, at han var den oprindelige hipster!

Og hvad er det så med den ”half crown”? Jo, Lord Rokeby havde luret, at det er sundt at drikke vand. Derfor opstillede han en række offentlige drikkefontæner, og når han så nogen slukke tørsten fra dem, gav han dem en halv crown i ”drikkepenge” – og det var en mindre formue på det tidspunkt!

Rokeby selv drak dog ikke alkohol. Så måske oksebouillon i 2-liters dunke havde været en bedre hyldest? Det smager bare ikke nær så godt med tonic.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler