Half Crown Gin, Rokeby's

199,75  m/Moms
( 159,80  u/Moms )
ekskl. levering

Half Crown er en klassisk London Dry Gin, lavet i små batches i England. Den er opkaldt efter en excentriske adelsmand og politiker, Lord Rokeby.

70 cl. - 40,6 %
Vægt: 1,35
Lager: På lager
Log ind her for at købe

Half Crown Gin, Rokeby's

Half Crown er en klassisk London Dry Gin, lavet i små batches i England. Den er opkaldt efter en excentriske adelsmand og politiker, Lord Rokeby. Du kan læse historien lidt længere nede på siden.

Selvom vi har ledt med lys og lygte, er det ikke lykkedes at finde ud af, præcis hvilke botanicals, der indgår i opskriften, men vi kan sige, at det er eb frisk og sprød gin med citrus og enebær i front.

Farve: Klar.

Duft: Charmerende duft af citronskal, fyrrenåle og enebær.

Smagsnoter: Ligger let og friskt på tungen med lime, korianderfrø, enebær og citrus.

Servering: Nyd den 1 til 2 med en premium tonic med masser af is og en skive lime eller citron, eller i cocktails som fx Negroni eller Tom Collins.

Land: England
Indhold: Spiritus
Type: London Dry Gin
Størrelse: 70 cl.
Alkohol (%): 40,6

Rokeby's Half Crown Gin er navngivet til ære for den gode Lord Rokeby, politiker og adelsmand i 1700-tallets England. Lord Rokeby var, lad os sige, ”lettere excentrisk”. Han var tilhænger af vinterbadning og at drikke ren oksebouillon, og han havde et skæg så stort, at det kunne ses når han havde ryggen til. Man kunne sige, at han var den oprindelige hipster!

Og hvad er det så med den ”half crown”? Jo, Lord Rokeby havde luret, at det er sundt at drikke vand. Derfor opstillede han en række offentlige drikkefontæner, og når han så nogen slukke tørsten fra dem, gav han dem en halv crown i ”drikkepenge” – og det var en mindre formue på det tidspunkt!

Rokeby selv drak dog ikke alkohol. Så måske oksebouillon i 2-liters dunke havde været en bedre hyldest? Det smager bare ikke nær så godt med tonic.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler