Gin Mare Mediterranean

369,75  m/Moms
( 295,80  u/Moms )
ekskl. levering

En nyskabelse indenfor gin-kategorien. Med fokus på lokale råvarer har Gin Mare lade sig inspirere af middelhavskøkkenet og kombineret de seks traditionelle gin-ingredienser: enebær, korianderfrø, kardemomme, citronskal, appelsinskal og mandarinskal med de fire lokale middelhavs-ingredienser rosmarin, basilikum, timian og den lokale oliven sort Arbequina.

Størrelse: 70 cl., Alkohol (%): 42.70

Vægt: 1,5
Lager: På lager
Log ind her for at købe

Gin Mare DNA: En nyskabelse indenfor gin-kategorien. Med fokus på lokale råvarer har Gin Mare lade sig inspirere af middelhavskøkkenet og kombineret de seks traditionelle gin-ingredienser: enebær, korianderfrø, kardemomme, citronskal, appelsinskal og mandarinskal med de fire lokale middelhavs-ingredienser rosmarin, basilikum, timian og den lokale oliven sort Arbequina.

Gin Mares brug af middelhavsurter gør den svær at kombinere med langt de fleste tonicvand, der ofte er domineret af citrusnoter. Der er derfor behov for en anderledes tonic, der ikke overdøver ginnens sarte nuancer, og som formår at løsne op for ginnens kraftige og aromatiske smag. Til formålet har Destilerias MG selv udviklet den optimale tonicvand til Gin Mare, 1724 Tonic, hvis kinin er plukket i 1724 meters højde i Argentina.

Produtionen: Alle ingredienser destilleres i seks forskellige ingrediensgrupper i en 250-liters specialdesignet destillator kaldet Florentine. Citrusskallerne udblødes (maceration) i et år før selve destillationen i 50 % vol. neutral alkohol fra byg for til sidst at blive destilleret. Alle destillater blandes til sidst omhyggeligt med neutral alkohol og renset vand (purified water) til den færdige Gin Mare.

Gin Mare Mediterranean: Gin MAre henter sine botaniske omkring Middelhavet. Gin Mare er en ekstraordinær gin, aromatiseret med fire vigtigste botaniske: basilikum, timian, rosmarin, og mest usædvanlige af alt, den Arbequina oliven, lige så enebær, kardemomme og citrus. De forskellige citrus planteekstrakter er udblødt i neutral korn alkohol i imponerende 300 dage før destillation. Det er ikke før alle botaniske er destilleret individuelt at de endeligt møder hinanden i blanding processen. disse forskellige botaniske samt den omhyggelige fremstilling skaber en særlig iøjnefaldende gin.

Duft: Den aromatiske enebær og rosmarin fanges øjeblikkelig i næsen. Begge er letgenkendelige og meget fremtrædende. Duften er kraftig, frisk og klar, og man er ikke et sekund i tvivl om, at der er tale om en noget usædvanlig gin.

Smagen: Om mulig endnu kraftigere og aromatisk end duften. Rosmarin og timian dominerer smagsløgene i forsmagen. Enebærren er lidt mere afdæmpet. Herefter kommer varmen fra citrusskallerne og citrusmagen fra korianderfrøene. I den lange eftersmag ligger en behagelig og tydelig timian.

Eftersmag: Gin Mare er utrolig kraftig i smagen, med en friskhed der minder om en mild mentol.

Land: Spanien
Indhold: Spiritus
Type: Gin
Størrelse: 70 cl.
Alkohol (%): 42.70

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler