Geranium Gin

299,00  m/Moms
( 239,20  u/Moms )
ekskl. levering

Geranium eller storkenæb som blomsten hedder i Danmark, importeres faktisk fra Gartneri Nordgaarden her i Hedehusene.

70 cl. - 44,0 %

Vægt: 1,5
Lager: På lager
Log ind her for at købe

Geranium Gin

Geranium Gin er en håndlavet af danske Henrik Hammer fra Hammer & Son Ltd. Den er destilleret af på en 100 år gammel kobberkedel på Englands tredie største gindestilleri, the Langley Distillery.

Geranium er lavet af ginspecialister for ginkendere og bartendere, og vil med sin høje kvalitet og specielle sammensætning af de såkaldte ”botanicals” bidrage til en forøget smagsoplevelse.

Geranium eller storkenæb som blomsten hedder i Danmark, importeres faktisk fra Gartneri Nordgaarden her i Hedehusene. Storkenæb har tidligere været anvendt som naturlægemiddel og kosttilskud, ofte i kombination med andre planter som fx enebær og citron.

Botanicals: Enebær, Geranium, Korianderfrø, Citronskal, Appelsinskal, Lakridsrod, Cassiabark, Angelikarod, Orrisrod, den 10. ingrediens er hemmelig.

Geranium Gin er en eminent gin, som har en utrolig behagelig og samtidig kompleks smag. Perfekt ingrediens i lidt sødere drinks og cocktails og selvfølgelig som Gin & Tonic.

Geranium Gin er blevet udnævnt til en af verdens bedste gin’s og har bl.a. fået 5 ud af 5 stjerner i englands førende cocktailblad, Class Magazine.

Sammen med Fentimans Tonic er Geranium også kåret til Verdens Bedste Gin & Tonic.

Land: England
Indhold: Spiritus
Type: Gin
Størrelse: 70 cl.
Alkohol (%): 44,0

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler