Copperpot Gin, Trolden Bryghus

299,75  m/Moms
( 239,80  u/Moms )
ekskl. levering

Den største smag kommer fra det mindste destilleri. Trolden Distilleriets perfekt afstemte gin er lavet på deres fine kobberkedler, deraf navnet.

Størrelse: 50 cl., Alkohol (%): 40.00
Vægt: 1,5
Lager: På lager
Log ind her for at købe
Trolden Bryghus har produceret øl siden 2005 og siden 2011 også spiritus. Produkterne her bliver lavet med følgende filosofi: Kun det bedste er godt nok. Alt er også håndlavet for at sikre den rigtige kvalitet for alle produkter. Den største smag kommer fra det mindste destilleri. Trolden Distilleriets perfekt afstemte gin er lavet på deres fine kobberkedler, deraf navnet.
Med brug af såkaldt ‘infusion box’ (en trådkurv inde i selve kobberkedlen) fyldt med enebær, ingefær, appelsinskal, angelikarod, koriander, limeskaller og meget mere, trækkes alle smagsstoffer blidt over i alkoholen under destillationen og opfanger de fineste nuancer af duft og smag. Det gør Copperpot Gin til noget helt særligt.
Copperpot Gin er en rigtig lækker gin. Den har en god friskhed i smagen som ligger i den milde ende og kan faktisk drikkes rent, men den er også fantastisk med tonic eller andet.
Land: Danmark
Indhold: Spiritus
Type: Gin
Størrelse: 50 cl.
Alkohol (%): 40.00

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler