Copenhagen Orange Gin

399,00  m/Moms
( 319,20  u/Moms )
ekskl. levering

Inspireret af de klassiske appelsingin fra starten af det tyvende århundrede. Forfriskende komplex gentænkning af en glemt kategori.

Størrelse: 50 cl., Alkohol (%): 41.00

Vægt: 1,25
Lager: Ikke på lager
Log ind her for at købe

Copenhagen Orange Gin

Inspireret af de klassiske appelsingin fra starten af det tyvende århundrede. Forfriskende komplex gentænkning af en glemt kategori.

Fyldig og bitter appelsin giver fint modspil til enebærsmagen, udvides med svesker og allehånde og suppleres af kardemomme.

Botanicals: Enebær, sød og bitter appelsin, sveske, allehånde og kardemomme.

Land: Danmark
Indhold: Spiritus
Type: Orange Gin
Størrelse: 50 cl.
Alkohol (%): 41.00

Om Copenhagen Distillery

Copenhagen Distillery startede med en mand, der godt kunne lide god whisky og havde en drøm om at lave sin egen. I dag er der et lille hold bag produkterne fra Copenhagen Distillery. Produkterne spænder fra gin til akvavit, likør og whisky, og der eksperimenteres med forskellige ingredienser, fordi produkterne skal være en fryd for både næsen og munden.

At understrege skønheden af enkelthed: Gennem en proces med streng eksperimentering og perfektion fremstiller vi vores forskellige typer Copenhagen Distillery Gin til at være usædvanligt unikke og behageligt overraskende for ganen. Vi udfordrer altid konventionerne om, hvordan gins er mere almindeligt udformet, ved at introducere nye - eller fjerne fremmede - ingredienser i vores destillationsproces. Vi ønsker, at alle vores gins skal være genkendelige med perfekt afbalancerede smag og hver ingrediens får et sted i rampelyset. 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler