Copenhagen Dry Gin

349,00  m/Moms
( 279,20  u/Moms )
ekskl. levering

Klassisk dry gin med et twist – inspireret af nordisk spiritustradition med Copenhagen Distillery’s sædvanlige trang til at vende op og ned på alt.

Størrelse: 50 cl., Alkohol (%): 43.00

Vægt: 1,25
Lager: På lager
Log ind her for at købe

Copenhagen Dry Gin

Skandinaviske og britiske traditionen forenes på elegant vis. En forfriskende livseliksir fra begge sider af vandet.

Klassisk dry gin med et twist – inspireret af nordisk spiritustradition med Copenhagen Distillery’s sædvanlige trang til at vende op og ned på alt. Men inspiration fra de Skandinaviske klosterhaver og akvavittens smukke historie, har man lavet en gin der er enkel i sit udtryk og kompleks i sin brugbarhed.

Botanicals: Nordisk kommen og dild, store enebær, citron, lime, mynte, pink peber, kvanrod, gurkemeje.

Land: Danmark
Indhold: Spiritus
Type: Dry Gin
Størrelse: 50 cl.
Alkohol (%): 43.00

Om Copenhagen Distillery

Copenhagen Distillery startede med en mand, der godt kunne lide god whisky og havde en drøm om at lave sin egen. I dag er der et lille hold bag produkterne fra Copenhagen Distillery. Produkterne spænder fra gin til akvavit, likør og whisky, og der eksperimenteres med forskellige ingredienser, fordi produkterne skal være en fryd for både næsen og munden.

At understrege skønheden af enkelthed: Gennem en proces med streng eksperimentering og perfektion fremstiller vi vores forskellige typer Copenhagen Distillery Gin til at være usædvanligt unikke og behageligt overraskende for ganen. Vi udfordrer altid konventionerne om, hvordan gins er mere almindeligt udformet, ved at introducere nye - eller fjerne fremmede - ingredienser i vores destillationsproces. Vi ønsker, at alle vores gins skal være genkendelige med perfekt afbalancerede smag og hver ingrediens får et sted i rampelyset. 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler