Copenhagen Bay Leaf Gin

299,00  m/Moms
( 239,20  u/Moms )
ekskl. levering

Lavet til at fejre deres certificering som organisk producent. Dette er en London Dry Gin der vil vække opmærksomhed.

Størrelse: 50 cl., Alkohol (%): 45.00

Vægt: 1,25
Lager: På lager
Log ind her for at købe

Copenhagen Bay Leaf Gin

Lavet til at fejre deres certificering som organisk producent. Dette er en London Dry Gin der vil vække opmærksomhed. 

Laurbærblade og tranebær danner rammen for en enebæroplevelse ud over det sædvanlige. Store smage fra rå mængder af kvan og friske enebær bliver holdt i skak af fint bitter citronskal, og en tone af allehånde får det hele til at hænge sammen. Ginen er ufiltreret og kan blive uklar med tilsætning af vand  eller is.

Botanicals: Enebær, laurbærblade, tranebær, kvanrod, citronskal og allehånde.

Land: Danmark
Indhold: Spiritus
Type: Orange Gin
Størrelse: 50 cl.
Alkohol (%): 45.00

Om Copenhagen Distillery

Copenhagen Distillery startede med en mand, der godt kunne lide god whisky og havde en drøm om at lave sin egen. I dag er der et lille hold bag produkterne fra Copenhagen Distillery. Produkterne spænder fra gin til akvavit, likør og whisky, og der eksperimenteres med forskellige ingredienser, fordi produkterne skal være en fryd for både næsen og munden.

At understrege skønheden af enkelthed: Gennem en proces med streng eksperimentering og perfektion fremstiller vi vores forskellige typer Copenhagen Distillery Gin til at være usædvanligt unikke og behageligt overraskende for ganen. Vi udfordrer altid konventionerne om, hvordan gins er mere almindeligt udformet, ved at introducere nye - eller fjerne fremmede - ingredienser i vores destillationsproces. Vi ønsker, at alle vores gins skal være genkendelige med perfekt afbalancerede smag og hver ingrediens får et sted i rampelyset.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler