Beefeater, London Dry Gin

159,75  m/Moms
( 127,80  u/Moms )
ekskl. levering

Beefeater London Dry Gin er en klassiker og en rigtig god gin i prisklassen som har vundet flere priser i spiritus-smagninger.

70 cl. - 40,0 %
Vægt: 1,35
Lager: På lager
Log ind her for at købe
Beefeater London Dry Gin er en klassiker og en rigtig god gin i prisklassen som har vundet flere priser i spiritus-smagninger.
Beefeater London Dry Gin er lavet på 9 forskellige ingredienser. Siden 1800-tallet har opskriften på Beefeater gin kombineret smagen af vilde enebær og krydret koriander med sødme fra Angelica rod og Sevilla Appelsiner til at skabe en perfekt afbalanceret og karakterfuld gin med dybde og integritet.
Hemmeligheden bag Beefeater’s unikke opskrift er lige så sikkert bevogtet som Tower of London, som er beskyttet af Yeoman vagter, mere populært kendt som Beefeaters, og som har bevogtet Tower of London og dens dyrebare indhold i næsten 1000 år.
Der findes to teorier om, hvordan navnet "Beefeater" opstod. Den officielle version er, at navnet Beefeater kommer fra Tower of Londons stærke og skrækindjagende vogtere, som hver dag tildeltes en stor portion bøf - "Beef-eaters". Den uofficielle historie beretter om, hvordan vogterne på Tower of London skulle prøvesmage dronningens mad hver dag for at se, om den forgiftet.
Beefeater Gin stammer fra de tidlige 1820'ere, hvor James Burrough skabte den endnu i dag hemmelige recept.
Land: England
Indhold: Spiritus
Type: Gin
Størrelse: 70 cl.
Alkohol (%): 40,0

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler