The O.D.D. Gin, Original Dry

299,00  m/Moms
( 239,20  u/Moms )
ekskl. levering

The O.D.D. Gin Original Dry har en markant finish med pirrende enebær i ganen og et strejf af nelliker og sort peber.

Størrelse: 70 cl., Alkohol (%): 40.00

Vægt: 1,35
Lager: På lager
Log ind her for at købe

The O.D.D. Gin, Original Dry

O.D.D. Gin Original Dry er en fin pendant til det helt klassiske ginudtryk. Den er et godt valg til en klassisk GT, hvor den kan danne par med alle typer af tonic og citruspynt. I den klassiske cocktail vil O.D.D. Gin Original Dry kunne udfordre mange af de nye dyre craft-gin og tage tingene helt back to basics. En klassisk dry martini eller gin sour vil nyde godt af de underliggende frugtige noter man oplever i Original Dry. 
I næsen fornemmes tydeligt enebær og sød citrus. I ganen har O.D.D. Gin Original Dry helt skarpe karakteristika af en dry gin. Indledningsvis fornemmes trænoter efterfulgt af behageligt prikkende enebær og akkompagneret af de lette frugtsødlige undertoner. O.D.D. Gin Original Dry har en markant finish med pirrende enebær i ganen og et strejf af nelliker og sort peber.
Den kan i sin smukke stilrene blå flaske og med det klassiske ginudtryk tage handsken op med mange af de dyre craft-gins og vil falde i manges smag.
Smagsnoter: Citrus, enebær, nellike, peber
Nyd den til en G&T med din favorit tonic, eller i drinks og cocktails.
91 point – Whisky&Rom 07-11-2019 Flot, ren næse med masser af enebær. Blød, rund og tør i udtrykket men flot balanceret og med masser af intensitet i smagen. Lang afslutning.”
Land: Danmark
Indhold: Spiritus
Type: London Dry Gin
Størrelse: 70 cl.
Alkohol (%): 40.00

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler