The O.D.D. Gin, Genuine Pink

299,00  m/Moms
( 239,20  u/Moms )
ekskl. levering

Pretty in pink er essensen af denne subtropiske og letdrikkelige gin. Et friskt pust, der helt klart fortjener en plads i barskabet.

Størrelse: 70 cl., Alkohol (%): 38.00

Vægt: 1,35
Lager: På lager
Log ind her for at købe

The O.D.D. Gin, Genuine Pink

Pretty in pink er essensen af denne subtropiske og letdrikkelige gin. Et friskt pust, der helt klart fortjener en plads i barskabet.

O.D.D. Gin Genuine Pink vil bryde med de klassiske gintraditioner og give ginelskeren en anledning til at gå nye veje i en efterhånden meget kompleks verden af gin. Den egner sig til mange drinks og cocktails, hvor den vil resultere i en mer tropisk og sødmefuld udgave af den opskrift, man ønsker af lege med.

Ginnen har med sin pikante farve en særlig charme, og den lever fuldt ud op til sit navn ved at give et heftigt og frugtigt udtryk, der appellerer til den søde tand. Den bryder med traditionerne og viser nye veje for ginelskere.

Et oplagt valg til sommerens drinks, men den vil også være et dejligt valg på en vinteraften med throwback til sommerens parties.

Duft: I næsen fornemmes en kraftig bærsødme med granatæble, hindbær og syrlige ribs samt en let og pikant duft af enebær, afrundet af et twist af bubblegum.

Smag: Fløjlsblød med granatæble som den dominerende smag, hertil enebær i fin balance med en subtil og dog tydelig smag af hindbær. Teksturen er som slik, der smyger sig i ganen. Afslutningen er tør med en let finish.

Land: Danmark
Indhold: Spiritus
Type: Pink Gin
Størrelse: 70 cl.
Alkohol (%): 38.00

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler