Camus Cognac, VSOP Elegance

399,00  m/Moms
( 319,20  u/Moms )
ekskl. levering

8-12 år gammel fadlagret Cognac (min 4½ år iflg. lovgivningen). Farven er dyb gylden med et ildrødt strejf. Frugtfyldt med undertoner af hasselnød og mandel. Kraftfuld, afbalanceret med eg, en anelse peber og spor af vanilje.

Vægt: 1,35
Lager: På lager
Log ind her for at købe

Området og Producenten: Camus familien har produceret Cognac siden 1863. Gennem 5 generationer er hemmeligheden ved at "blande" Cognac gået i arv fra far til søn. I dag arbejder Jean-Paul Camus sammen med sine to sønner Jean-Baptiste og Cyril Camus som 5. generation i det fornemme Cognac hus.

Huset Camus ejer mere end 125 ha vinmarker i områderne Grande Champagne og Borderies, samt 4 destillerier der har en samlet kapacitet på 30 millioner liter. Camus er således en af de vigtigste producenter i distriktet.

Camus er det eneste af de 5 "store" Cognac huse, der stadig er i familie eje !!!

Cognac: I Cognac anvendes druesorterne Ugni Blanc og Colombard med hovedvægten på Ugni Blanc. Cognac Bliver destilleret på løgformede destillationsapparater af kobber. Vinen opvarmes i destillationsapparatet, så den lette alkohol fordamper.. Alkoholen fra den første "brænding" samles og destilleres for anden gang og den nye "sprit" ser dagens lys.

Efter adskillige års lagring på egetræsfade forvandles "spritten" til Cognac. Egetræerne til Cognac vokser hovedsagelig i Limoges i det centrale Frankrig. Når de fældes og bruges til Cognac fade, er de flere hundrede år gamle. Efter lagring på egetræsfadene får Cognac’en en ravgylden tone og egetræets delikate duft.

For at fremstille den endelige Cognac, tages der prøver fra mange forskellige årgange, som sammensættes. Det job varetages af Jean-Paul Camus og hans to sønner.

Camus Cognac, VSOP Elegance

Sammensat af Cognac der har lagret på egetræsfade mellem 8 og 12 år, hvor lovgivningen minimum siger 4½ år.

Farven er dyb gylden med et ildrødt strejf. Frugtfyldt med undertoner af hasselnød og mandel. Kraftfuld, afbalanceret med eg, en anelse peber og spor af vanilje.

Pressen:
VinAvisen - 5 stjerner - "Flot cognac med en lovende duft - der holder, hvad den lover. Smagen er cremet og frugtagtig med noter af syltede frugter." (Uge 41 / 2013)

Wine Enthusiast - "Very good/Recommended". 85-89 point

Land: Frankrig
Område: Cognac
Alder: 8-12 år 
Drue: Ugni Blanc
Indhold: Cognac
Størrelse: 70.00 cl
Alkohol (%): 40.00

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler