Camus Cognac, VS Elegance (50 cl.)

229,00  m/Moms
( 183,20  u/Moms )
ekskl. levering

3-8 år gammel fadlagret Cognac (min. 2½ år iflg. lovgivningen). En herlig frisk Cognac i Camus vanlige stil med indsmigrende blød frugt i harmoni med friske citrus noter. Wine Enthusiast: "Superb/Highly recommended" 90-95 point.

Vægt: 1
Lager: På lager
Log ind her for at købe

En herlig frisk Cognac i Camus vanlige stil med indsmigrende blød frugt i harmoni med friske citrus noter.

Området og Producenten: Camus familien har produceret Cognac siden 1863. Gennem 5 generationer er hemmeligheden ved at "blande" Cognac gået i arv fra far til søn. I dag arbejder Jean-Paul Camus sammen med sine to sønner Jean-Baptiste og Cyril Camus som 5. generation i det fornemme Cognac hus.

Huset Camus ejer mere end 125 ha vinmarker i områderne Grande Champagne og Borderies, samt 4 destillerier der har en samlet kapacitet på 30 millioner liter. Camus er således en af de vigtigste producenter i distriktet.

Camus er det eneste af de 5 "store" Cognac huse, der stadig er i familie eje !!!

Cognac: I Cognac anvendes druesorterne Ugni Blanc og Colombard med hovedvægten på Ugni Blanc. Cognac Bliver destilleret på løgformede destillationsapparater af kobber. Vinen opvarmes i destillationsapparatet, så den lette alkohol fordamper.. Alkoholen fra den første "brænding" samles og destilleres for anden gang og den nye "sprit" ser dagens lys.

Efter adskillige års lagring på egetræsfade forvandles "spritten" til Cognac. Egetræerne til Cognac vokser hovedsagelig i Limoges i det centrale Frankrig. Når de fældes og bruges til Cognac fade, er de flere hundrede år gamle. Efter lagring på egetræsfadene får Cognac’en en ravgylden tone og egetræets delikate duft.

For at fremstille den endelige Cognac, tages der prøver fra mange forskellige årgange, som sammensættes. Det job varetages af Jean-Paul Camus og hans to sønner.

Camus Cognac, VS Elegance

Farven er smuk gylden med lette lyse reflekser. Duften er skønt blomstret og frugtig med skønne noter af vilde roser og modne hasselnødder. Smagen er frugtrig med aroma af vilde roser, nødder og egetræ. Denne cognac er let, livlig og fuld af personlighed, en forfriskende anderledes cognac.

Sammensat af 3-8 år gammel fadlagret Cognac (minimum 2½ år efter loven).

Pressen:
VinAvisen - 5 stjerner: "En ganske udmærket cognac med duft og smag af druekvas og tørret frugt og med en anelse maltagtig sødme til slut..." (Uge 4 / 2013)
Wine Enthusiast - "Superb/Highly recommended". 90-95 point 

Land: Frankrig
Område: Cognac 
Alder: 3-8 år  
Drue: Ugni Blanc 
Indhold: Cognac 
Størrelse: 50.00 cl 
Alkohol (%): 40.00

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler