Camus Cognac, Port Cask Finish

550,00  m/Moms
( 440,00  u/Moms )
ekskl. levering

En usædvanlig cognac lagret på en usædvanlig måde i gamle portvinsfade. En cognac der ikke kun henvender sig til de traditionelle cognac drikkere.

70 cl. 42,6 %

Vægt: 1,35
Lager: På lager
Log ind her for at købe

Camus Cognac, Port Cask Finish

En usædvanlig cognac lagret på en usædvanlig måde i gamle portvinsfade. En cognac der ikke kun henvender sig til de traditionelle cognac drikkere.

Krydret og sødmefuld Camus Port Cask Finish har en usædvanlig mørk farve med mørke, rødlige strejf. Duften og smagen er særdeles rig med sødmefyldte og krydrede noter af valnød og vilde bær suppleret af veludviklede tanniner. Alt i alt en ekstrem blød og indbydende cognac.

Land: Frankrig
Område: Cognac
Alder: N/A  
Drue: Ugni Blanc
Indhold: Cognac
Størrelse: 70.00 cl
Alkohol (%): 42,6

Fremstilling: Camus ejer 4 destillerier, der har en samlet kapacitet på 30 millioner liter. Cognac bliver destilleret på løgformede destillationsapparater af kobber. Vinen opvarmes i destillationsapparatet, så den lette alkohol fordamper. Alkoholen fra den første "brænding" samles og destilleres for anden gang og den nye "sprit" ser dagens lys.

Efter adskillige års lagring på egetræsfade forvandles "spritten" til Cognac. Egetræerne til cognacfadene vokser hovedsagelig i Limoges i det centrale Frankrig. Når de fældes og bruges til cognacfade, er de flere hundrede år gamle. Efter Cognac’ens lagring på egetræsfadene hældes den på gamle portvinsfade af 220 liter, som giver Cognac’en flere komplekse smagsnuancer, farve og tekstur end den traditionelle Camus Cognac.

Om producenten: Camus-familien har været cognac-producenter siden 1863 - og ekspertisen samt ”hemmeligheden” der indgår i at ”blande” cognac, er gennem fem generationer gået i arv fra far til søn.

Huset Camus er stadig familieejet. I dag står Cyril Camus i spidsen. Man kan nøgternt vurdere hver enkelt cognac-producent på deres ekspertise i at ”blande” cognac, da denne ekspertise kun er noget, de enkelte producenter kan opnå gennem generationer og atter generationers erfaringer, og her står Camus stærkt. Som Jean-Paul Camus siger: ”Alt hvad man behøver er en oldefar, en farfar og en far - der har viet hele sit liv til at producere cognac”.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler