Camus Cognac, Monbazillac Cask Finish

685,00  m/Moms
( 548,00  u/Moms )
ekskl. levering

Et unikt produkt fra nogle af de sidste vinmarker i Saint-Aulaye, lagret på Monbazillac-fade. Skabt til nydelse.

70 cl. 40,0 %

Vægt: 1,35
Lager: På lager
Log ind her for at købe

Camus Cognac, Monbazillac Cask Finish

Et unikt produkt fra nogle af de sidste vinmarker i Saint-Aulaye, lagret på Monbazillac-fade. Skabt til nydelse.

Blød og sødmefuld Camus  ,, Monbazillac Finish har en flot topasgul farve med ravgule strejf. Duften er fyldig og karakteristisk med tørret frugt, søde krydderier og appelsinskræl afrundet med raffinerede noter af ristede kaffebønner. Hints af tropisk frugt kombineres med blomsternoter i en blød og lækker struktur, der minder om den typiske smags- og duftprofil i Monbazillac-vinene.

Land: Frankrig
Område: Cognac
Alder: N/A  
Drue: Colombard 
Indhold: Cognac
Størrelse: 70.00 cl
Alkohol (%): 40,0

Fremstilling: Camus ejer 4 destillerier, der har en samlet kapacitet på 30 millioner liter. Cognac bliver destilleret på løgformede destillationsapparater af kobber. Vinen opvarmes i destillationsapparatet, så den lette alkohol fordamper. Alkoholen fra den første "brænding" samles og destilleres for anden gang og den nye "sprit" ser dagens lys.

Efter adskillige års lagring på egetræsfade forvandles "spritten" til Cognac. Egetræerne til cognacfadene vokser hovedsagelig i Limoges i det centrale Frankrig. Når de fældes og bruges til cognacfade, er de flere hundrede år gamle. Efter Cognac’ens lagring på egetræsfadene hældes den på gamle portvinsfade af 220 liter, som giver Cognac’en flere komplekse smagsnuancer, farve og tekstur end den traditionelle Camus Cognac.

Om producenten: Camus-familien har været cognac-producenter siden 1863 - og ekspertisen samt ”hemmeligheden” der indgår i at ”blande” cognac, er gennem fem generationer gået i arv fra far til søn.

Huset Camus er stadig familieejet. I dag står Cyril Camus i spidsen. Man kan nøgternt vurdere hver enkelt cognac-producent på deres ekspertise i at ”blande” cognac, da denne ekspertise kun er noget, de enkelte producenter kan opnå gennem generationer og atter generationers erfaringer, og her står Camus stærkt. Som Jean-Paul Camus siger: ”Alt hvad man behøver er en oldefar, en farfar og en far - der har viet hele sit liv til at producere cognac”.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler