Camus Cognac, Ile de Ré, Fine Island

425,00  m/Moms
( 340,00  u/Moms )
ekskl. levering

En absolut anderledes Cognac fra Ile de Ré øen lige uden for Cognacs kyst. Denne er ung, uden for meget fad og fremtræder med druens og øens klare karakter.

Vægt: 1,35
Lager: På lager
Log ind her for at købe
En absolut anderledes Cognac fra Ile de Ré øen lige uden for Cognacs kyst. Denne er ung, uden for meget fad og fremtræder med druens og øens klare karakter.
 
Området og Producenten: Camus familien har produceret Cognac siden 1863. Gennem 5 generationer er hemmeligheden ved at "blande" Cognac gået i arv fra far til søn. I dag arbejder Jean-Paul Camus sammen med sine to sønner Jean-Baptiste og Cyril Camus som 5. generation i det fornemme Cognac hus.

Huset Camus ejer mere end 125 ha vinmarker i områderne Grande Champagne og Borderies, samt 4 destillerier der har en samlet kapacitet på 30 millioner liter. Camus er således en af de vigtigste producenter i distriktet.

Camus er det eneste af de 5 "store" Cognac huse, der stadig er i familie eje !!!

Cognac: I Cognac anvendes druesorterne Ugni Blanc og Colombard med hovedvægten på Ugni Blanc. Cognac Bliver destilleret på løgformede destillationsapparater af kobber. Vinen opvarmes i destillationsapparatet, så den lette alkohol fordamper.. Alkoholen fra den første "brænding" samles og destilleres for anden gang og den nye "sprit" ser dagens lys.

Efter adskillige års lagring på egetræsfade forvandles "spritten" til Cognac. Egetræerne til Cognac vokser hovedsagelig i Limoges i det centrale Frankrig. Når de fældes og bruges til Cognac fade, er de flere hundrede år gamle. Efter lagring på egetræsfadene får Cognac’en en ravgylden tone og egetræets delikate duft.

For at fremstille den endelige Cognac, tages der prøver fra mange forskellige årgange, som sammensættes. Det job varetages af Jean-Paul Camus og hans to sønner.

Camus Cognac, Ile de Ré, Fine Island

Denne Cognac er fremstillet på druer fra øen uden for Cognac distriktet. Denne ø har et unikt mikroklima der tilfører druerne og Cognacen en anderledes karakter. Fadene lagrer på øen og udsættes for et meget saltholdigt miljø, der tilfører det endelige produkt noter af salt og mineraler. Denne Fine Island Cognac er kun lagret kort itd på fad for at lade druens karakter træde igennem. Cognacen i Ile de Ré serien både fremstilles og lagres på øen.
 
I Glasset: Fine Island Cognac er klar i glasset med ravfarvet kant. Duften er frisk med citrusskal og salte maritime noter og en anelse ingefær. Smagen er kraftfuld og intens med let saltede noter, tørrede gule frugter og en intens eftersmag.

Pressen:
FINANSBUREAUET - 5 stjerner (26-11-2012) "En meget atypisk Cognac i næsten Whisky agtig stil med mineralsk præg. Et spændende alternativ."
VinAvisen - 5 stjerner (Uge 45 / 2010)
 
Land: Frankrig
Område: Ile de Ré (Cognac)
Alder: U/Å
Drue: Ugni Blanc, Colombard
Indhold: Cognac
Størrelse: 70.00 cl
Alkohol (%): 40.00

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler